Sidor

onsdag 1 februari 2012

BB Couture, Dragon's breath

Den här månaden har Nailmail BB Couture som månadens lack. Förra gången de hade det var jag inte sen att lägga Dragon's breath i varukorgen. Målade på det en gång och sedan har det stått i Helmer och väntat. Tills idag.


Glöm redan nu allt det där silverglittret ni ser i flaskan. Det syns nämligen inte alls på naglarna. Nej, på naglarna tar det upp färgen i basfärgen och blir sålunda vackert magentafärgat. Tillsammans med det lilla röda och det lilla blå glittret, vi talar storlek som damm här, så ger det lacket en vacker lyster som mer anas än något annat. Att det är så litet glitter gör också att det räcker med ett lager överlack för att få en slät yta. Tack för det!


Det är ett jellylack vi har här och det krävde sina tre lager för att bli täckande. Det gör ingenting för det är en fröjd att lacka med. Hamnar där jag vill ha det och penseln sköter sitt jobb finfint. Jag kan inte för mitt liv begripa varför jag inte lackar med det här oftare. Det är ju verkligen helt galet tjusigt. Och vampigt.


Detaljstudie på en av hushållets tavlor. Denna är ett stilleben med blommor och en av mina favoriter här hemma. Och så fanns det ju en bra blomma att matcha med.
Älskade maken och jag börjar för övrigt smida planer på att byta ut en del väggkonst här hemma. Vi har gott om filmplanscher eftersom vi båda är inbitna filmälskare, men nu har vi tröttnat rätt så rejält på både vår Kill Bill och vår Darth Vader. Frågan är bara vad vi ska byta ut dem mot...

Betyg 4/5