onsdag 1 februari 2012

BB Couture, Dragon's breath

Den här månaden har Nailmail BB Couture som månadens lack. Förra gången de hade det var jag inte sen att lägga Dragon's breath i varukorgen. Målade på det en gång och sedan har det stått i Helmer och väntat. Tills idag.


Glöm redan nu allt det där silverglittret ni ser i flaskan. Det syns nämligen inte alls på naglarna. Nej, på naglarna tar det upp färgen i basfärgen och blir sålunda vackert magentafärgat. Tillsammans med det lilla röda och det lilla blå glittret, vi talar storlek som damm här, så ger det lacket en vacker lyster som mer anas än något annat. Att det är så litet glitter gör också att det räcker med ett lager överlack för att få en slät yta. Tack för det!


Det är ett jellylack vi har här och det krävde sina tre lager för att bli täckande. Det gör ingenting för det är en fröjd att lacka med. Hamnar där jag vill ha det och penseln sköter sitt jobb finfint. Jag kan inte för mitt liv begripa varför jag inte lackar med det här oftare. Det är ju verkligen helt galet tjusigt. Och vampigt.


Detaljstudie på en av hushållets tavlor. Denna är ett stilleben med blommor och en av mina favoriter här hemma. Och så fanns det ju en bra blomma att matcha med.
Älskade maken och jag börjar för övrigt smida planer på att byta ut en del väggkonst här hemma. Vi har gott om filmplanscher eftersom vi båda är inbitna filmälskare, men nu har vi tröttnat rätt så rejält på både vår Kill Bill och vår Darth Vader. Frågan är bara vad vi ska byta ut dem mot...

Betyg 4/5

8 kommentarer:

 1. Ser ut som en härlig murrig färg även utan glittret

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den är ju det. Rejält vampig. Som outspädd svartvinbärssaft ungefär.

   Radera
 2. Vad härlig att få se bilder på den! Hade bestämt sedan innan att jag skulle köpa detta på nailmail denna månaden och nu känns det verkligen som att det var rätt beslut :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tror nog du kommer bli nöjd. Grunnar på vad jag ska beställa den här omgången.

   Radera
 3. Dragon's Breath är vackert men jag får det aldrig att bli exakt lika på alla naglar. Det är alltid lite olika färgdjup. Jag blir galen på det... Dessutom är penseln hemsk enligt mig. :D
  Darth Vader är ju min stora kärlek. Ah, jag minns min ungdom när jag slets mellan Darth och Dracula. Darth vann.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bad boys bad boys whatcha gonna do... Sorry - kom av mig lite grann. ;)

   Jag har inga problem alls med BB Coutures penslar och jag upplever inte alls att det är svårt at få till färgen. Men jag har ju rejält mycket kortare naglar än du, kan kanske bero på det?
   För övrigt är det Darth med fladdrande manteln vi planerar att avyttra. Fortfarande intresserad? http://mrsdatasliv.blogspot.com/2011/01/men-herregud.html#comment-form

   Radera
 4. Intresserad ja, men jag ska inte falla för frestelsen. Var ska jag ha honom liksom? I taket över sängen vore ju en idé förstås, så jag kan se på honom det sista jag gör innan jag somnar och det första jag gör när jag vaknar. :D

  SvaraRadera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!