måndag 16 januari 2012

Update & teaser

Innan jag lackade om till min blå måndag lyckades jag faktiskt få lite sol på Cactus lack, det som jag nu döpt till Mrs Data, för jag får vara lite ego. Hann dock bara ta en bild innan batteriet lade ner, men så här vackert var det alltså i solen. Och när solen gick ner hittade jag de mest fantastiska koppartonerna i det också. Det såg ut som sprakande 5-öringar på fingrarna. Jo, jag är mer än nöjd och skulle lätt ha gett det 5/5 i betyg om det var något man hittade i handeln. Så nu vet du det Cactus, till när du startar din egen linje. 


Idag ramlade det ner ännu ett paket trevligheter i min brevlåda. Jag hade nämligen den stora turen att vinna hela Essies kollektion Coctail Bling i Total Beautys julkalender och ni vet ju vad man säger - den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. Helt galet glad blev jag när jag hittade dessa 6 skönheter i brevlådan. Nästan så jag orkade jubla lite  trots min begynnande förkylning och alltigenom trista humör.


Nu är ju bara frågan - vilket ska jag börja med?

4 kommentarer:

 1. School of Hard Rocks är såååååååå vacker! Börja med den!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hör och lyder. ;)
   Men inte idag. Nu ska jag sova och kurera mig.

   Radera
 2. Roligt att se det i sol, hann inte göra det innan jag packade ner det i kuvertet :) Fast det skulle ändå varit mer holo... får skaffa suspentionbase tills jag gör min egen kollektion ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det ÄR mer holo. Men då jag bara hann knäppa av en snabb "provbild" innan batteriet dog, så fick det bli bra med den. Man får ett hum om den i varje fall. Kommer absolut lacka med det igen en solig sommardag. :)

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!