Sidor

söndag 8 januari 2012

Nox Twilight, Poseidon

Det här är ett mysko lack, vill jag lova. När jag beställde det kunde jag hos återförsäljaren läsa att det skulle vara ett neonblått lack, men förutom att det torkade lite plastigt halvmatt så lös neonet med sin frånvaro. I stället fick jag ett vackert dammigt turkost lack, som jag prydde naglarna med nyårsafton 2010. Toppade även med lite Nubar 2010, men de färgskiftningarna kan ni bortse från i just det här inlägget.
Bilden här nedan är tagen 31 december 2010, bilden direkt under den är tagen idag - 8 januari 2012.



Ser ni någon skillnad?
Jamen hallå! Det var turkost för ett år sedan! Nu är det grått! Det är som om det spegelvänt sig själv och gått från att ha varit turkost med några droppar grått till att bli grått med några droppar blått. Jävligt mysko måste jag säga. Och jag lovar och svär att det är samma flaska och jag har inte frankat det i smyg. Det har bara förvandlats. Poff!


Men förutom att det har genomgått den här förvandlingen så tycker jag faktiskt om det. Känner däremot att jag inte kan bedöma det den här gången, eftersom det jag har på mig inte är vad jag en gång köpte. Någon kemikunnig därute som kan förklara för mig?
Det här är dock tre lager och det är en mjukt duvgrå färg, med en blå ton. Fint, men... Ja ni vet. Konstigt.


Matchar detta mysko lack med något från havet, på sätt och vis. När vi var till Danmark sommaren 2010 hittade nämligen Lilla E denna lilla skönhet på stranden. Ni ser att det är en fossil hoppas jag. Ungefär hur coolt som helst och vad passar bättre att matcha det här lacket med? Ett lack med namn från havsguden Poseidon och något som blivit förvandlat till en sten.

Betyg -