torsdag 5 januari 2012

H&M, Purple

Hittade en till sådan där miniflaska från H&M längst ner i Helmer. Den här gången ett lila som kom från en sådan där färgkvartett med sommartema, om jag inte minns helt uppåt väggarna. Så vi tar väl den innan det är holofredag.


Ja alltså - lila. Inte så mycket mer än det att tillägga känner jag. Jo förresten, det är ju ett krämlack. Det kan jag väl nämna också. Inte på något sätt unik, men rätt så trevligt.


Jag har tre lager här, inga appliceringsproblem mer än att det kanske blev lite väl flammigt. Jämnade dock ut sig helt med lager tre. Torkar hyfsat snabbt, men inte snabbt nog för att jag inte ska ha hunnit med att sabba det på fyra naglar. Det får sitta kvar idag dock. Ska snart iväg till en kompis och dricka te. Orkar inte lacka av/om innan det.


Te dricker man förslagsvis ur en temugg, som den jag hittade längst inne i skåpet, att matcha med idag. Muggen tillhör Stora J, men i sanningens namn är det nog mest jag som använt den. Numera har jag andra favoriter att dricka ur, så att den här stod långt in är inte så konstigt. Inte heller att det var i jakten på den som jag sabbade lacket. Hoppsan...

Betyg 3/5.

PS. Det står alltså "Chilled out" på muggen, inte "illen ut".

5 kommentarer:

 1. Älskar dina matchningar. Lacket ser ut att vara från samma set som jag har och det är oprovat hos mig. De två ur setet jag har testat var dock väldigt bra att måla med.

  SvaraRadera
 2. Snyggt! Jag gillar både färgen och finishen.

  SvaraRadera
 3. Sminkan: jo, de är ju rätt så bra att lacka med. Därför är det synd att de bara fanns i småflaskor. Vet åtminstone 3 lack jag gärna hade haft större flaskor av. Eller back ups. Och nej - jag vill inte köpa ett set med 4 lack för att komma åt ett.

  Kerstin: Hade det inte varit för att jag sabbat det och det är holofredag imorgon, så hade det kunnat få vara kvar ett tag. Gillar det rätt så bra faktiskt.

  SvaraRadera
 4. Inte det mest spännande lacket direkt, men det är riktigt fint! Själv hoppade jag över detta eftersom jag inte hade någon lust att köpa just en kvartett för en färg + 3 som antagligen bara kommer ligga och skräpa.

  SvaraRadera
 5. Chaosophia: Om jag inte missminner mig var det ett gult med i den här kvartetten som var det jag var ute efter. Det här hade jag sånär glömt bort.

  SvaraRadera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!