tisdag 31 januari 2012

Essie, Cocktail bling

Dags för lack 3/6 i Cocktail bling-kollektionen att få pryda mina naglar. Bestämde mig efter mycket velande för det som har namngett hela kollektionen. 


Och vad har vi här då? Det beror lite på ljuset har jag märkt. Ibland är det grått, ibland blått men oftast är det en dämpad lila. Pastellblurple kanske? Tankarna går lite till blåbärsglass. Krämfinish. Inte värst märkvärdig men väldigt snygg. Sober. Lugn.


Jag har två lager här och hade inga problem alls med lacket. Det hamnade där jag ville ha det och jämnade ut sig fint på nageln. Torkar snabbt.
Känner att jag inte har värst mycket att säga om det här lacket. Känns som att jag har sett det förut och det har jag antagligen. Jag hade högst troligt inte köpt det på egen hand, men är på inga sätt ledsen över att jag nu äger det.
Kan väl tillägga att jag tycker att färgerna i den här kollektionen mer är vår för mig, än vinter. Den känns väldigt pastellig, typisk vår i mina ögon.


"Döden i Venedig" av Thomas Mann. Jag har ju läst bättre... Omslaget matchade bara så bra.

Betyg 3/5.

4 kommentarer:

 1. Snygg färg, rolig matchning!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Älskade maken och Stora J svär på att det är grått, Jag håller inte med.

   Radera
 2. Stilrent och fint! Extra plus för matchningen :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst passade de bra ihop? Mycket nöjd. Det var Chilipojken som kom på det. Har engagerat hela familjen i mina matchningsjakter. :)

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!