tisdag 10 januari 2012

Depend #282

Igår snöade det så då passar det ju bra att jag visar upp det sista av de fyra lack från Depends vinterkollektion som jag lade tassarna på. Grämer mig ganska så kolossalt över att jag inte köpte det orangea också, jag älskar ju orange, för nu hittar jag det inte någonstans. Stackars mig. Lite tröst skulle det vara om jag kunde vinna ett gäng av vårlacken från Depend, samt den världsbästa dip-in removern. Tävlar om det fina gör man hos Skimmerskuggan och hennes vårkalender. Har ni hört så underbart! Vårkalender.... Mmmmm...


Ja, våren i all ära men det är ju fortfarande vinter. Och det här är ett vinterlack. Härligt rött med rosa skimmer. Tänker på hallon när jag ser det. Vet inte varför men det är så mina tankar går. Jag funderar också över varför jag är så in i helvete dum att jag inte målat på det här förrän nu, när jag haft det i Helmern sedan november. Korkad Data. För jag älskar det! Så pass att jag undrar om jag någonsin ska måla med något annat än röda lack. Men det ska jag.


Jag målade två lager och insåg sedan att det är dags att tunna ut min flaska Seche Vite. Den tog nämligen med sig lacket när jag strök på det. Blivit lite segt med andra ord. Inte bra. Kommer med alltså lacka om senast i morgon, men först vill jag njuta av det här en dag. Förutom fadäsen med topplacket hade jag i vanlig ordning inga problem med det här. Har sällan det med Depend-lack. Bara om de är fula.


Vi plockade ner granen i söndags, så det där enkla att matcha med en julgranskula kunde jag glömma. Funderade på både det ena och det åttiofjärde innan jag smög ner i Stora J's rum för att kolla om hon hade något. (Jag rotade inte! Lovar och svär! Men en av dina hallonkarameller ramlade in i min mun. Förstår inte hur det gick till.)
Hittade denna lilla filur att matcha med som jag i sin tur matchade mot en plansch. Hon gillar japanska grejer, min äldsta dotter. Manga, animé och allt vad det heter. Hon säger inte "ja" numera, hon säger "hai". Jag brukar svara med någon annan fisk då.
I varje fall - filuren jag har matchat med. Ingen aning om vem/vad det är. Det enda jag vet är att den passade med nagellacket. Och att den är göllig! Fast den försöker nog se tuff ut.

Betyg 4/5

Uppdatering: Stora J ber att få upplysa om att filuren är Eiji fast han har klätt ut sig och då är han OOO (=Oz). Han är alltså i Ahnks kombo. Som heter Tadjador.
Ja, jag fattar ingenting. Men det gör hon och det är väl huvudsaken.

7 kommentarer:

 1. Superfint! Attans vad svårt det var att hitta den kollektionen!

  SvaraRadera
 2. Kerstin: Hittade några småensamma flaskor i ett rätt så plundrat ställ när jag var på mitt favvoparfymeri sist. Men ingen orange. Tycker hela kollektionen kunde få ingå i det ordinarie sortimentet, för de är verkligen superfina!

  SvaraRadera
 3. Lacket ser ju himla fint ut. Rött är tjusigt!

  SvaraRadera
 4. Jag gillar't! Ser hemskt vackert ut!

  SvaraRadera
 5. Sminkan: Jag har ju rött som favoritfärg alla kategorier, så jag kan bara hålla med. :)

  Nailtastic: Det ÄR galet snyggt. Gillar det enormt mycket.

  SvaraRadera
 6. Hittade inte deras vinterkollektion i någon av butikerna nära mig, lite synd för jag var sugen på iaf ett par av de glittriga versionerna:(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja visst är det skitsynd att de varit så svåra att få tag på! Jag måste haft tur som en tok när sprang på dem på Ica i november. Och jag vill ha fler av dem!

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!