Sidor

onsdag 11 januari 2012

China glaze, Sun worshiper

Idag kunde jag inte alls bestämma mig för vad jag skulle pryda tassarna med. Det gröna jag hade tänkt mig kändes helt plötsligt inte riktigt rätt. Jag knäppte alltså av en bild med mobilkameran på de otestade lacken jag har i nedersta lådan på min Helmer, skickade bilden till Perny och bad henne välja. Ganska snabbt fick jag svaret. "Soldyrkaren tycker jag." Och jag lyder. Så håll i hatten nu, för nu snackar vi NEON.


Det här är helt galet. Carazy! Ljust orange och neon så brallorna tar eld. Det här lacket säger inte ursäkta mig, det plöjer på och tar plats. Här kommer jag! Galet! Och jag älskar det. Faller handlöst. Så. Jädra. Läckert.


Kan ju meddela att det inte riktigt låter sig överföras till bild. Det är bra mycket knalligare på riktigt. Det är snudd på att jag inte vill titta på det för det gör faktiskt lite ont i ögonen efter en stund. Funderar på om de lyser i mörkret, skulle inte förvåna mig ett dugg. Handen försvinner liksom, det blir bara naglar - som lyser. Jag skulle kanske inte ha det här lacket på en anställningsintervju, men när det är dags för party - for sure.


Jag målade tre lager och det hade inte alls skadat med ett fjärde. Det var lite kritigt och kanske en aning svårmanövrerat, men hallå - jag bryr mig inte om det. Ett dugg. Det här är precis ett sådant där galet lack som jag älskar oavsett allt, bara just för att det är så galet. Jag kan inte riktigt sätta ord på min förtjusning. Bra valt av Perny, helt klart. Vitaminkick på naglarna.
Eftersom det är en neon så är det ju inte så värst blankt på egen hand. Neoner torkar matt. Eller plastigt om vi ska vara ärliga. Alltså på med Seche Vite. Inte för att det behövs för torktiden, för det torkar snabbt, men för att få den blanka yta jag föredrar.


Ingenting i världen kan lysa lika starkt som Sun worshiper. Ingenting jag har hemma i varje fall. Så det fick bli det mest knallorangea jag kunde hitta - en liten apelsin. Man tager vad man haver...

Betyg 5/5 för jag älskar det! Kan jag säga det tillräckligt många gånger?