Sidor

måndag 16 januari 2012

Zoya, Crystal

Sjukt oinspirerad idag. Känner nästan ingen kärlek alls till stackars Crystal fast jag tokälskar henne i vanliga fall. Så fick jag inte heller hennes skönhet att fastna på bild och orka ta om bilderna. Nä.
Konstaterar krasst att det inte var en 100% smart idé av mig att cykla i hal snömodd med en dåligt pumpad cykel när jag känner mig lite småsnuvig. Det regnar också. Snöblandat. Inte undra på att jag känner mig trist liksom.


För att återgå till Crystal, som kommer hämtad från kollektionen Flame, vintern 2010, så är det ett mycket vackert isblått lack med guldskimmer. Det är ett av mina vackraste blå och jag älskar det. Vet inte vad det är för fel just idag dock, för jag tycker inte alls att det är lika tjusigt som jag brukar tycka. Det är därför jag skyller på humöret.


Jag lackade på tre lager för att få ordentlig täckning, med ett lager Seche Vite över torkade det på nolltid. Inga appliceringsproblem - flöt på som en dröm. Jag har inga klagomål alls.


Och så en liten robot att matcha med. Denna är en sådan där mekanisk leksak som man drar upp med en nyckel så går den. Hur söt som helst. Köpte den till älskade maken i en pryttelaffär en gång för längesedan. Jag tyckte väl att han behövde en.

Betyg 4/5. Har en känsla av att jag skulle ha kunnat ge den här 5 i betyg en annan dag, men jag känner mig som sagt lite off idag. Och jag tror fortfarande att det beror mer på mig än på lacket.
Jag har en blå måndag, helt enkelt.