måndag 9 januari 2012

Mavala, Paradise blue

Hittade det här lacket nersorterat bland de blå som jag redan testat, men jag tror faktiskt aldrig jag har provat det. Förrän nu då. Nåja - bättre sent än aldrig, som det heter.


Jag har överhuvudtaget nästan inga Mavala alls i min samling. Mycket underligt, med tanke på att de finns i massor av fina färger, är lätta att hitta och kostar billigt. Kanske skulle ta och ändra på det. Här är i varje fall Paradise blue, ett mellanblått lack som jag skulle vilja kalla för frost. På flaskan står det pearl, men jag håller inte riktigt med där alltså.


Penseldragen är tydliga, men det gör liksom ingenting. Det är fint ändå. Jag har två lager lack och hade inga problem alls med appliceringen. Lacket flöt ut bra och hamnade där jag ville ha det. Lagom bred pensel också, som släppte ifrån sig lagom med färg. Jag är med andra ord nöjd.


Han kanske inte är så paradisisk av sig, kapten Haddock, men han har en fin blå tröja jag kan matcha med. Anfäkta och anamma!

Betyg 3/5.

3 kommentarer:

 1. Paradise Blue är superfint! Det måste jag också plocka fram snart!

  SvaraRadera
 2. Jag minns det där lacket. Penseldrag från helvetet men färgen är underbar. Jag tror ändå inte jag kommer använda det speciellt ofta för jag HATAR penseldrag.

  SvaraRadera
 3. Kerstin: Gillar nyansen skarpt jag med.

  Sminkan: I vanliga fall hatar jag också penseldrag, men stör mig inte så mycket på det idag.

  SvaraRadera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!