Sidor

måndag 23 januari 2012

Depend #252

Jag tror minsann jag har tröttnat på mina blå måndagar. Det är stor möjlighet att det här blir den sista. Men man vet aldrig, kanske sitter där med blå naglar nästa måndag också.


Så det finns en möjlighet att detta blir det sista lacket i det här temat. #252 från Depend. Som vanligt ett ytterst ospännande namn. Ganska så ospännande lack också. Det är likt Blue Iguana från China Glaze, men utan de lila skiftningarna det har vilket gör det här ganska trist i längden. Och det är ju intressant att jag skriver "i längden" för jag har bara haft det på mig i lite drygt en timme. Och jag har redan tröttnat.


Det behövdes tre lager och jag kan fortfarande ana VNL om jag tittar efter. Inga problem med applicering eller torktid, färgen är en klart mellanblå med det typiska Depend-skimret. Egentligen är det fint, men det klickar inte.


Matchar gör jag i varje fall mot denna underbara dvd-box. Om man har kikat in på min andra blogg, Mrs Datas liv, så har man kanske redan förstått min vurm för Doctor Who. Särskilt när han spelas av David Tennant som ni ser här (tillsammans med Catherine Tate som spelade Donna Noble). Det jag håller i är säsong 4, den sista med David Tennant som Doktorn. I lördags tittade jag och älskade maken på de sista två specialavsnitten, de där David Tennants Doktor regenererar och blir Matt Smith, som spelar Doktorn nu. Jag har dragit ut på det tittandet ganska så rejält, inte velat att det skulle ta slut. Och självklart satt jag framför tvn och grät. Hulkade rentutav. Så snoret rann. Ja herregud så sorgligt men ändå roligt. Nu ser jag fram emot säsong 5. Ska bli spännande att se vad som händer med Doktorn i Matt Smiths vård.

Betyg 2/5.