måndag 23 januari 2012

Depend #252

Jag tror minsann jag har tröttnat på mina blå måndagar. Det är stor möjlighet att det här blir den sista. Men man vet aldrig, kanske sitter där med blå naglar nästa måndag också.


Så det finns en möjlighet att detta blir det sista lacket i det här temat. #252 från Depend. Som vanligt ett ytterst ospännande namn. Ganska så ospännande lack också. Det är likt Blue Iguana från China Glaze, men utan de lila skiftningarna det har vilket gör det här ganska trist i längden. Och det är ju intressant att jag skriver "i längden" för jag har bara haft det på mig i lite drygt en timme. Och jag har redan tröttnat.


Det behövdes tre lager och jag kan fortfarande ana VNL om jag tittar efter. Inga problem med applicering eller torktid, färgen är en klart mellanblå med det typiska Depend-skimret. Egentligen är det fint, men det klickar inte.


Matchar gör jag i varje fall mot denna underbara dvd-box. Om man har kikat in på min andra blogg, Mrs Datas liv, så har man kanske redan förstått min vurm för Doctor Who. Särskilt när han spelas av David Tennant som ni ser här (tillsammans med Catherine Tate som spelade Donna Noble). Det jag håller i är säsong 4, den sista med David Tennant som Doktorn. I lördags tittade jag och älskade maken på de sista två specialavsnitten, de där David Tennants Doktor regenererar och blir Matt Smith, som spelar Doktorn nu. Jag har dragit ut på det tittandet ganska så rejält, inte velat att det skulle ta slut. Och självklart satt jag framför tvn och grät. Hulkade rentutav. Så snoret rann. Ja herregud så sorgligt men ändå roligt. Nu ser jag fram emot säsong 5. Ska bli spännande att se vad som händer med Doktorn i Matt Smiths vård.

Betyg 2/5.

9 kommentarer:

 1. Jag tycker 252:an är vansinnigt vacker!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tröttnade fort är jag rädd, böt redan efter några timmar. Passade inte riktigt min hudton tror jag. Synd, för jag älskade den i flaskan.

   Radera
 2. Är det flakes i detta eller är det bilderna som ljuger lite? Eller kanske mina ögon som ljuger... Inte sett detta lack innan, jag tyckte det såg riktigt snyggt ut:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, inga flakes. Samma typ av gnisterskimmer som nästan är ett signum för Depend.Och som inte återfinns alls i vårkollektionen. ;)
   Hittade inte det här på deras hemsida heller, men så hittade jag det i en realåda också.

   Radera
 3. Ett mellanlack, helt klart. Inte fult men heller inte fantastiskt.

  Har du spanat något på Nerd Lacquer då? Jag vill se Don't Blink på dina naglar! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. JamenGUD jag DOG ju när jag såg de där lacken. Hade jag inte varit hur fattig som helst hade jag köpt dem OMEDELBUMS! Särskilt som "The weeping angels", som frasen "Don't blink" kommer från, är ett av de bästa avsnitt jag sett av Doctor Who. Tack för påminnelsen - måste genast dit och dräggla lite till. ;)

   Radera
  2. Rättelse - jag skulle köpa dem OMEDELBUMS om de skickade till Sverige.... :'(

   Jävla typiskt.

   Radera
 4. Jag tror nog att det här är det enda lacket från Depend som jag sett som faktiskt sett fint ut i mina ögon!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så olika det kan vara det där. Själv tröttnade jag på det nästan direkt. Har andra Depend-favoriter. Inte riktigt min blå skulle jag tro. Men i flaskan är den fortfarande fin.

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!