Sidor

onsdag 28 december 2011

Nubar, Peacock feathers

Nähä nej. Det ville sig inte att fota ett duokromt lack alls idag. Å andra sidan så tycker jag inte att det är så värst duokromt alls. Hoppas det beror på ljuset och inte på lacket. Jag var nämligen sjukt sugen på det här och just nu är jag mest besviken.


I flaskan ser jag mörkt blått, lila, koppar och grönt. På nageln ser jag ett svärtat blålila med skiftningar över i grönt. Inget alls av koppartonerna. Visst är det en fin färg, men inte alls vad jag hoppades på.



Jag målade tre lager. Kan tycka det ser lite skirt ut på bilderna, men det är ingenting jag upplever irl. Kladdade som tusan också. Jag vet inte riktigt vad det är, men jag är inte helt kompis med Nubars penslar. Vilket är konstigt med tanke på att den egentligen är precis vad jag vill ha. Funderar på om de kanske är lite för mjuka för min smak.


Matchar med min underbara skarabé som jag inte har kunnat ha om halsen på flera år. Hänget har nämligen gått sönder och hittills har jag inte hittat någom guldsmed som vågar sig på att laga det av rädsla för att skada emaljen. Jag fick smycket av mamma och pappa när de reste till Egypten 1989, och det hängde runt halsen i stort sett hela tiden tills det gick sönder. Det var ett av två smycken jag bar när jag gifte mig och representerade "något blått". Det andra smycket var ett berlockarmband som är mammas och som var "något lånat".

Betyg 3/5. Tror det skulle få bättre betyg om idag hade varit en solig sommardag och inte en mulen decemberförmiddag.
Nej, nu har jag haft på mig det här större delen av dagen och jag känner mig inte alls nöjd faktiskt. Sjukt besviken och sådär. Så betyget åker ner ett snäpp: 2/5