onsdag 28 december 2011

Nubar, Peacock feathers

Nähä nej. Det ville sig inte att fota ett duokromt lack alls idag. Å andra sidan så tycker jag inte att det är så värst duokromt alls. Hoppas det beror på ljuset och inte på lacket. Jag var nämligen sjukt sugen på det här och just nu är jag mest besviken.


I flaskan ser jag mörkt blått, lila, koppar och grönt. På nageln ser jag ett svärtat blålila med skiftningar över i grönt. Inget alls av koppartonerna. Visst är det en fin färg, men inte alls vad jag hoppades på.Jag målade tre lager. Kan tycka det ser lite skirt ut på bilderna, men det är ingenting jag upplever irl. Kladdade som tusan också. Jag vet inte riktigt vad det är, men jag är inte helt kompis med Nubars penslar. Vilket är konstigt med tanke på att den egentligen är precis vad jag vill ha. Funderar på om de kanske är lite för mjuka för min smak.


Matchar med min underbara skarabé som jag inte har kunnat ha om halsen på flera år. Hänget har nämligen gått sönder och hittills har jag inte hittat någom guldsmed som vågar sig på att laga det av rädsla för att skada emaljen. Jag fick smycket av mamma och pappa när de reste till Egypten 1989, och det hängde runt halsen i stort sett hela tiden tills det gick sönder. Det var ett av två smycken jag bar när jag gifte mig och representerade "något blått". Det andra smycket var ett berlockarmband som är mammas och som var "något lånat".

Betyg 3/5. Tror det skulle få bättre betyg om idag hade varit en solig sommardag och inte en mulen decemberförmiddag.
Nej, nu har jag haft på mig det här större delen av dagen och jag känner mig inte alls nöjd faktiskt. Sjukt besviken och sådär. Så betyget åker ner ett snäpp: 2/5

10 kommentarer:

 1. Jag blev också lite besviken på min flaska av PF... hade föreställt mig klarare och ljusare färger. Det är ju ett sånt lack som man "ska" ha så det är ju bra att det står där i Helmer, men jag är inte kär i det

  SvaraRadera
 2. Cactus: Åh tack gode gud! Jag trodde det var något fel på mig! Jag har sett så underbara bilder på det att jag faktiskt blev tvärbesviken. Funderar faktiskt på att sänka betyget, för efter en dag med det på är jag rätt så osams med det.

  SvaraRadera
 3. Vad trist att du inte gillar det. Jag vet någon som skulle köpa din flaska på en sekund om du vill göra dig av med den. One Inch Nails-Sofia jagar den rätt febrilt just nu. För mig är den topp 20 material. Fast koppartoner har jag aldrig sett.

  SvaraRadera
 4. Sminkan: Det var bla dina bilder som fick mig att vilja ha den. ;) Tycker mig se ikoppar i flaskan, men på nageln är den bara blaha. Behåller den dock ett tag till, vill testa den i bättre ljusförhållanden också. Köpte min via Nailmail...

  SvaraRadera
 5. Ahhhhhhhhhhhhhhh, Sminkan hade redan skrivit om att jag vill ha det här lacket. Ångrar du dig och vill sälja det så SÄG TILL! NÄR SOM HELST!!!111!!!!!!!!! Jag kan inte skriva nog med utropstecken för att visa hur pass seriös och nästintill desperat jag är.

  SvaraRadera
 6. Chosophia: Den är din för en hundralapp. :) Skicka ett mail till mig på jennyedwall@gmail.com med din adress bara.

  SvaraRadera
 7. Men vad trist att du inte gillar den! För att vara ärlig så gillade jag inte min alls första gången jag bar den, men sen provade jag den igen ett tag senare och då blev jag helt förälskad! :)

  SvaraRadera
 8. Annie: Gillar inte ens grundfärgen känner jag, så den får en ny ägare. :)

  SvaraRadera
 9. Sällar mig till den besvikna skaran. Hade förväntat mig mycket av det här lacket men på nageln blev det mest blösch.

  SvaraRadera
 10. Sparris: Kan tycka det ser okej ut på mina bilder, men jag trivdes inte alls i det. Hoppas Chaosophia gillar det bättre. :)

  SvaraRadera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!