Sidor

söndag 11 december 2011

Nox Twilight, Red velvet

Det är ju faktiskt tredje advent idag, dags för ett rött lack igen tycker jag. Det här målade jag på igår och det har fått utstå en del, så ni får förlåta att det hann bli en hel del slitet innan det hamnade framför kameran.


Ännu ett Nox Twilight-lack. Det finns 12 och jag har allihop. Ni kommer få se dem allteftersom, lita på det. Just här har vi Red velvet, en härligt klarröd jelly. Underbar färg. Kanske inte lika underbar applicering.


Jellylack har ju en tendens att vara skira, och det här är inget undantag. Jag har tre lager på bilderna och tydlig VNL. Dessutom ville det gärna på utflykt ner i nagelbanden. Torktiden är över det normala med Seche vite och mitt tålamod var tydligen inte det bästa. Det hann alltså inte härda innan jag började rota runt i en bokhylla, gjorde sallad och satt och läste ut en rätt så spännande bok = sitta och dra naglarna mot tänderna. Ja, jag gör så när jag läser. Det är ju bättre än att bita på naglarna i varje fall, som jag gjorde förr.


Ärad vare Gud i höjden, denna har min son gjort i slöjden. Nämligen en übersöt liten julstrumpa att hänga i granen. Han är pysslig min lilla gosse. Och mitt modershjärta sväller av stolthet - så klart.

Betyg 3/5 Jag älskar färgen och jag älskar att det är en jelly, men torktiden och appliceringsproblemen drar ner betyget. Sedan är det ju knappast unikt. Kryllar av dupes därute.