måndag 5 december 2011

Depend #287

Sicken tur att jag fotograferade innan jag gjorde dagens yogapass och duschade, för helt plötsligt stod jag där med en avbruten nagel. Så kan det gå. 


Här är i varje fall ytterligare ett lack från Depends vinterkollektion, ett isigt, mellanblått, frostigt lack med det fantasifulla namnet nummer 287. Kanske finns någon sorts charm med att bara numrera lacken, men jag föredrar när de har namn, jag har nämligen mycket lättare att komma ihåg ett käckt namn än ett nummer. Det har hänt att jag låtit bli att köpa lack som bara heter nummer, för att jag är osäker på om jag redan har det.


Jag är ganska kär i Depends penslar. Bra bredd, sprider sig fint och fördelar lacket jämnt. Eventuella appliceringsproblem beror nästan alltid på formulan på lacket när det gäller Depend. Här har jag två lager.


Dagens matchning är sådana här små glasplattor i olika toner av blått. Hade jag haft boken Olles skidfärd av Elsa Beskow hade jag matchat med den, för jag tänkte direkt på den när jag lackade på det här. Kan även ha att göra med att jag drog upp rullgardinen i morse och såg en frostnupen gräsmatta. Tyckte det såg riktigt tjusigt ut. Och jag som avskyr snö tycker faktiskt att det kan få komma lite grann nu. Vit jul och det där.

Betyg 3/5

9 kommentarer:

 1. Kerstin: Ja, jag är ju knappast missnöjd.

  SvaraRadera
 2. Jäkligt snygg färg faktiskt. Jag gillar det! Måste kanske ha det, om jag nu kan identifiera det när jag väl är i affären. Håller med om att ett namn vore bra, lättare att minnas helt klart.

  SvaraRadera
 3. Har faktiskt också skippat att köpa lack för att jag inte kan minnas om jag har just det då dom bara har nummer, surt! Tycker det ser jättefint ut :)

  SvaraRadera
 4. Sminkan: Pränta in det nu -287, 287, 287, 287, 287. För det är det värt. :)

  Honi: Jo, det är ju aningen lättare att komma ihåg att man har ett lack i lådan som heter Chicka-chicka-bom-bom än 287. ;)

  SvaraRadera
 5. Ser verkligen fint ut! Är det blått glitter i det eller bara skimmer?

  SvaraRadera
 6. VV: Det blir ju inte sådär knottrigt som glitter gärna vill bli. Jag säger glittrigt skimmer. För det ser ju glittrigt ut, men ändå inte. Typ. Liksom. Så där. ;)

  SvaraRadera
 7. VV: Mmmm. Min beskrivning är kristallklar va. ;)

  SvaraRadera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!