måndag 12 december 2011

Little drummer boy

Bara 12 dagar kvar till julafton nu, halvvägs genom diverse julkalendrar. Vad passar bättre då än att visa upp ett lack från förra årets julkollektion från China glaze, det midnattsblå Little drummer boy.


Till att börja med vill jag be  om ursäkt för allt kladd. Jag vet inte vad jag höll på med när jag lackade. Slabbade en massa tydligen. Jag ska rensa upp, snart.


Förutom vissa handhavandeproblem så är det tjusigt värre. Svärtat blått med en liten anstrykning av petrol och så ett vackert silverskimmer. I like. Jag har två lager och toppade med Seche Vite, som vanligt.


Den här lilla stenbumlingen hade älskade maken med sig i boet. Jag kommer just nu inte på vad det är för mineral vi ser, men den är blå i varje fall. Han fick en halva av en ganska så rund sten, den andra halvan har hans syster. Eller hade. Jag har i ärlighetens namn aldrig sett den hemma hos henne. Men makens är fin i varje fall, och jag gillar den skarpt. Ser nästan lite ut som ett öga.

Betyg 3/5. Som sagt - I like. Inte love.

5 kommentarer:

 1. Kerstin: Sitter mest och funderar på om jag ska lacka om i stället för att rensa.

  SvaraRadera
 2. Jag hade problem med det här lacket minns jag, första gången jag målade med det. Det är oerhört pigmenterat men väldigt rinnigt i formulan. Jag trodde jag skulle bli tokig... Sen gick det bättre när jag gjorde om manikyren men jag är lite nervös varje gång jag ska använda det. Men det är fint.

  SvaraRadera
 3. Jag har pinsamt nog inte ens testat min flaska sen jag fick hem den förra året...

  SvaraRadera
 4. Sminkan: Så du menar alltså att det kanske inte bara var mig det var fel på? Kändes som det. ;)

  Chaosophia: Blev du sugen på det nu då?

  SvaraRadera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!