Sidor

tisdag 15 november 2011

Rimmel, Desire

Sminkan har vampvecka den här veckan, och eftersom jag gillar de vampiga lacken så hänger jag på. 

Och vad är då vampiga lack? Jo de där lite mörkare, förföriska, femme fatale-lacken, traditionellt ska de väl vara mörkt röda, men jag tycker att man kan dra in alla mörka färger där. Lite klassiska, lyxiga och självklart snygga.


Så jag valde det här mörkt vinröda, snudd på bruna, lacket från Rimmel med det passande namnet Desire. Vackert guldskimrande är det också. Jag köpte det i Danmark förra  sommaren och nu när jag lackat med det igen kan jag inte begripa varför jag bara använt det en gång förut. Det är ju så vackert!


Som ni kanske kunde ana av klistermärket på korken så har det här lacket en sådan där bred pensel som jag inte brukar tycka om. Här är den dock ganska okej eftersom den inte är tokbred och inte tjuvhåller på en massa färg som helt plötsligt rinner ut över hela fingret. Kladdet vid sidan är mitt fel faktiskt. Jag har mätt min lillfingernagel tvärs över och den är så smal som 6 mm. Breda penslar är inte en bra kompis då...

Förutom det så är det lätt att måla med och täcker bra. Jag har två lager på bilderna.


Matchar med vad som är mitt favoritläppstift. Vilket syns på hylsan. Det har åkt med i många väskor, sminkväskor och byxfickor. Det är ett Lancôme-stift med namnet 130 Rouge Desir. Ni ser! Det matchar med namnet också!

Betyg 4/5


Hur stiftet ser ut på? Såhär:


I övrigt osminkad.