måndag 21 november 2011

Orly, Royal velvet

En måndag när man vaknar och nynnar på "Blue Monday" med New Order så krävs det blå naglar. Att Sminkan dessutom har blå dagar den här veckan är en underbar slump. Eller så var det två snillen med samma tanke. 


Valde vackra Royal velvet från Orly att pryda fingrarna med. Faktiskt en duokrom mellan blått och lila, även om jag oftast ser den som blå med lila i nagelkanterna. Ibland slår dock det lila igenom och tar över, men jag tänker nog mest blått om det här. Underbart skimmer dessutom.


Jag målade tre lager och hade inga appliceringsproblem. Jag är inte riktigt kompis med penseln i Orlys lack dock, som jag upplever som alldeles för smal, den vill liksom inte sprida sig. Visst är jag gnällig? Alltid klagar på penslarna. För smal, för bred, för spretig, för lång... Ska jag aldrig bli nöjd? Men det händer att jag är det, fast då brukar jag inte påpeka det. Kanske jag borde.


Matchar med ett chakra-armband med en sten som symboliserar vart och ett av de sju chakras man oftast jobbar med inom kundaliniyogan. För jag är inte bara nagellacksfantast, jag är utbildad yogalärare också. Fantastiskt att jobba med kan jag meddela. Härligt för både kropp och sinne.

Betyg 4,5/5. Inte riktigt hela vägen för en femma, men snubblande nära.

6 kommentarer:

 1. Bjuder på överraskningar hela tiden, som ett duokromt ska göra. Just nu är det mörkaste lila. Tjusigt.

  SvaraRadera
 2. Jamen visst är det. Men det saknas något liiiitet för att jag ska vara helt nöjd.

  SvaraRadera
 3. Yoga minsann! Det kanske man borde börja med igen innan man stelnar ihop totalt... :O

  Ytterligt vackert lack också, som en fjärilsvinge. :)

  SvaraRadera
 4. Sparris: Ja vad säger man, yoga is da shit! Just nu är jag dessutom härligt "nyfrälst" och kör yoga minst en gång om dagen. Även för en yogalärare kan det gå i vågor det där, men jag mår ju så mycket bättre när jag är igång.

  Och lacket är skitsnyggt.

  SvaraRadera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!