lördag 26 november 2011

Max Factor, Deep coral

Bytte med glatt hjärta ut den citronskalsknottriga manikyren mot en guldskimrande mörkt orange. Lacket heter Deep coral, men jag vete sjutton om det är så här jag tänker mig ett korall-lack. Å andra sidan trodde jag att det skulle vara ljusare orange än vad det var, det drar ganska mycket åt rött, så kanske är det bara jag som har fel på mina färgkartor. Så kan det vara. 


Köpte den här lilla miniflaskan på Ica Maxi för ett tag sedan för allenast 40 kronor. Fick med mig en blå goding också som jag visar upp en annan dag. Måste ju säga att jag tycker att flaskorna är superdupersöta just för att de är så små. Lite fånigt, jag vet.


Jag målade på tre lager för att få ordentlig täckning. Upplevde att det blev ganska flammigt med de två första lagren men det tredje jämnade ut det. Det torkade snabbt också så jag har verkligen inget att anmärka på. Jag fick dock nästan lite skrämselhicka av att penseln matchade flaskan, alltså var liten som skrutt, men det gick väldigt bra att använda den trots att den kanske var aningens knepig att hålla i. Tyckte jag.


Jädrars vad svårt det var att hålla i min orangea lotusljushållare och visa lacket samtidigt. Traskade ner i min yogastudio för att hitta något bra att matcha med. Jag har nämligen ganska mycket orange där. Väggar bland annat, som syns i bakgrunden. Men jag tyckte nog att ljuslyktan matchade bättre om än inte kanonbra. Med tanke på att det är lite guldfärg på lyktan så tar det ju upp guldskimret i lacket, om inte annat.

Betyg 4,5/5. Älskade maken ger det 5/5. Han är nämligen ganska så galen i orange.

5 kommentarer:

 1. Tegelröd skulle jag kalla det

  SvaraRadera
 2. Det ser ut som en utmärkt orange! Jag gillar också orange, man blir glad av det!

  SvaraRadera
 3. Cactus: Har vuxit upp i ett tegelrött hus så njaaaa.....

  Sminkan: Orange funkar alltid. Tror jag.

  SvaraRadera
 4. Fint! Jag gillar särskilt guldskimret!

  SvaraRadera
 5. Kerstin: Himla tjusigt faktiskt. Kommer jag plocka upp många fler gånger känner jag.

  SvaraRadera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!