Sidor

onsdag 9 november 2011

IsaDora, Gold sparkles

Nej. Det är inte svarta prickar i själva lacket. Det var tydligen rester från Near dark i penseln till min Seche Vite. Jag är inte helt glad över det. Faktiskt. Men nu är det åtgärdat.


Det här är egentligen Lilla E:s nagellack. Hon har en liten min hon gör som jag har svårt att motstå. Påminner starkt om en viss katt från Shrek. Den minen anlade hon när hon fick se Gold sparkles, och när det gäller nagellack är jag kanske inte världens mest svårövertalade. Det tillhör dessutom IsaDoras julkollektion för i år, men det visste jag inte när jag köpte det.


Och hur upplever jag det här då? Jo, som ganska grynigt. Låter kanske konstigt om ett nagellack, men det ville liksom inte uppföra sig som ett sådant. Sandigt kanske är ett bättre ord? Det ser kornigt ut på bilderna och det var ungefär så det var att lacka på det. Jag upplever det inte riktigt så kornigt på nageln, mer gnistrigt, som namnet på lacket antyder.
Sen vet jag inte om jag tycker att det passar mig riktigt. Kommer nog göra något busigt med det känner jag. För övrigt är det två lager.


En annan sak som Lilla E fick mig att köpa med den där lägga-huvudet-på-sned-och-titta-på-mig-med-världens-största-ögon-minen är detta halsband med ett guldigt hjärta. Det var hon som pinnade upp på sitt rum och hämtade det för att jag skulle matcha med det. Mammas gullunge! Så egentligen kan man kanske kalla det här för hennes inlägg eftersom både lacket och matchningen är hennes. Hon lackade sina naglar samtidigt som mig, så hon matchar mig hon också. Hon hade dock inte tid att vara med på bild - hon drog till lekparken med sin kusin och sin farmor istället.

Betyg 2/5. Känner bara "meh" över det här. Lite trist och platt och tråkigt.