Sidor

fredag 18 november 2011

Holofredag: Eyeko, Cosmic polish for space age nails

Det är ju sabla typiskt att den där solen som lyst så vackert hela veckan är puts väck när det är holofredag och jag behöver den. Och eftersom jag inte har någon bra lampa att fota under så blev det blixt igen. Dessutom har jag inga fler hololack att visa, så nu blir det hologlitter för hela slanten.


Eyekos nagellack verkar ha gått ur produktion, men jag hann i varje fall lägga vantarna på det här innan dess (och ett gäng till). Funderar på om jag kanske inte "behöver" IsaDoras galaxlack nu när jag har det här, men känner jag mig själv rätt så står det väl i Helmern och väntar på mig snart.


Svart baslack med smått holografiskt glitter. Basfärgen har bra opacitet, det täcker med två lager, men jag skulle gärna se att det var mer glitter i det.
Jag har haft lite blandade känslor över Eyekos lack. Jag gillar dem (oftast) men penslarna är horribla! Alldeles för långa och mjuka strån, ofta ojämna och spretiga. Så det blir kladdigt eftersom penseln är så pass opålitlig. Drar ner betyget ett snäpp.


Hologlittret syns inte alls på mina matchningsbilder, och det speglar verkligheten väldigt bra. Det är nämligen så smått och glest att det försvinner helt i dåligt ljus. På sin höjd kan man ana lite glitter, men holoeffekten märks inte alls.

Matchar med Family guy: Blue harvest. Parodi på första Star Wars-filmen (åldermässigt sett, inte kronologiskt) av gänget bakom Family Guy. Hysteriskt roligt om man kan Star Wars - och det kan man om man bor i det här huset. Älskade maken är galen i Star Wars nämligen och det har smittat av sig.

Betyg 3/5. Blue harvest får en klockren femma (självklart finns det två delar till).