fredag 25 november 2011

Holofredag: China glaze, Sunshine

Djupa suckar. För nej, det här ville inte alls visa något som helst av sitt hologlitter. För idag är det verkligen "ett jävla skitväder" för att citera sonen som precis kom hem från skolan och varit ute i eländet. Blåser, regnar och är kallt och grått. Riktigt tråkigt novemberväder med andra ord. Inte lätt att fotografera ett hololack i eller ett med hologlitter. Och tro mig - jag har försökt. 


Tänkte jag skulle jaga bort novembermörkret med lite sol på naglarna i varje fall. Det gick väl sådär kanske, för det är fortfarande lika mörkt och trist. Och det där prismatiska glittret som jag skulle ha som alibi för det här denna holofredag - ja det verkar vara kvar i flaskan. Och det lilla jag fick upp vägrar att glittra. Så typiskt.


Nu använde jag i ärlighetens namn inte Sunshine på egen hand utan jag lade två lager av Sunshine över lika många lager av RBL Yellow fever. Så som det ser ut här, gult med någon sorts glitter och en hel del knottrigt, är precis hur jag upplever det på nageln. Ganska tråkigt alltså. Inte alls så där soligt som jag ville ha det. Bara... gult.


Äger en gul klocka minsann. Numera är batteriet slut i den men det ska snart åtgärdas har jag tänkt mig, ska bara ta mig till svärfars urmakeri först. Har ni undrat någon gång varför stillstående klockor ofta är ställda på något av klockslagen 10 i 2 eller 10 över 10, precis som jag har ställt min Zodiac? Jo, för då ser klockan glad ut, visarna ser ut som en leende mun. Används rätt så ofta i filmens värld också. Kolla klockorna i komedier.

Betyg 2/5. Känns bara trist och jag är besviken.

8 kommentarer:

 1. Ser ut lite som citronskal, så där knöligt som en citron :)

  SvaraRadera
 2. Verkligen trist väder, men lack och klocka ser finfina ut!

  SvaraRadera
 3. Cactus: Kan bara hålla med...

  Kerstin: Jag gillar ju gult, men det här blev inte alls som jag ville ha det. Så lite besviken.

  SvaraRadera
 4. Sunshine är inte så sparkly som man skulle önska, det håller jag med om.

  SvaraRadera
 5. Lackynails: Kul jämförelse. Och SÅ mitt i prick.

  Sminkan: Nä, lite för mesigt glitter. Inget oumph i det liksom.

  SvaraRadera
 6. Holo or no holo, gult äger alla dagar!

  SvaraRadera
 7. Sparris: Idag skiner solen men det glittrar i varje fall inte. Och det gula som gillas är snarare RBL än CG. RBL är för övrigt ett av mina favoriter av de gula lacken. Älskar gula lack!

  SvaraRadera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!