måndag 7 november 2011

Depend #258

Nu förvånar jag mig själv. Jag väljer nämligen att behålla det här lacket matt, som det torkar. Jag som aldrig har matta lack annars. Men det här tyckte jag faktiskt var överraskande snyggt som matt då det ser mer ut som sammetstyg än plast, som jag tycker matta lack har en tendens att se ut som.


#258 är med i årets höstkollektion som jag inte direkt gick ner i brygga över, men ett eller två fick följa med hem i varje fall. Sen att det dröjt innan jag lackat på dem, ja det kan vi väl skylla på den där rosa månaden kanske.


Appliceringsproblem hade jag ett par med det här lacket, som synes. Jag upplevde det som ganska segt att lacka på, så då är det ju mer än lite underligt att det trots det flyter ut på nageln så att det hamnar i nagelbanden. Inte helt nöjd med den saken. Två lager för övrigt.


Och vad matchar man ett lavendellila lack med om inte några lavendelkvistar? Dessa har hängt på tork sedan i somras. Jag klippte av dem i mammas trädgård med tanken att jag skulle göra lavendelsocker av dem och sedan baka goda små kakor och sånt. Har en bit kvar till det där bakandet kan jag känna. Man kan ju tycka att de borde ha torkat nu i november om de hängt där sedan juli. Undrar just om det skulle bli lavendel/dammsocker om jag bara slängde ner dem i socker i detta ögonblick. Ska nog blåsa av dem först.

Betyg 3/5

6 kommentarer:

 1. Jättetjusigt, gillar denna slags matt finish :)

  SvaraRadera
 2. Kerstin: Älskade maken höll inte med. Han sa svärord och gav det en etta i betyg. ;)

  Honi: Jag brukar ju inte gilla matta lack alls, men det här var okej även för mig som vanligtvis vill ha högblanka naglar.

  SvaraRadera
 3. Testat detta jag med och jag tycker väldigt mycket om det. Men så är jag lite svag för matta lack till skillnad från din make;)

  SvaraRadera
 4. Trodde inte heller att jag skulle gilla matta lack, men det här var helt okej! Gillade även ett av deras matta svarta lack, eller om det var gråsvart... minns inte riktigt nu.

  SvaraRadera
 5. Angelica: Jag gillar, men inte jättemycket. Det är mer okej liksom. Och ovant.

  Carina: Svart matt låter ju onekligen mer intressant. Borde vara lite som svart sammet tänker jag.

  SvaraRadera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!