torsdag 10 november 2011

Color club, Wish upon a rockstar

Eftersom jag blev lite ledsen över de där prickarna på mitt guldlack valde jag att dölja dem under ett glitterlack. Wish upon a rocktstar är bara ett av alla dessa multiglitter-lack som de olika märkena har spottat ur sig under hösten och vintern. Det innehåller smått runt glitter i guld, silver, grönt, blått och rött samt större runda lila glitter. 
Jag valde det här över OPIs Rainbow connection eller Wet 'n' Wilds Party of five glitters. Tror dock att jag kommer lägga tassarna på åtminstone OPI-lacket, för jag är ju inte 100% nöjd här.


Vi börjar med lacket. Som är så klumpigt att jag nästan sliter mitt hår i frustration. En bit in i lackningen hade det blivit så mycket glitter i flaskans öppning att det var problem att få ner penseln utan att skada stråna på borsten. Det har sjunkit ner i flaskan nu, men jag känner på mer än ett sätt att jag är glad att jag inte valde att försöka göra det opakt på egen hand, som jag brukar envisas med. Ingen regel utan undantag, heter det ju.


Jag har nämligen två lager på de här bilderna. Att plussa på de tre lager Golden sparkles + bas- och topplack jag redan hade från den befintliga manikyren. Två lager och som synes gleeeeeeeest mellan glittren. För att göra det opakt skulle det säkert krävas minst 5 lager och jag ryser vid blotta tanken på att ta bort det sedan. Kräver självklart massor med topplack för att inte vara knottrigt.
Det var även svårt att få en jämn fördelning av glittret på nageln. Jag fick liksom sitta och dutta ut glittret och försiktigt peta ut det över nageln för att få spridning. Mycket skrik för lite ull kan jag känna.


Matchade med en burk från Kusmi tea. Den här burken har innehållit Polish blend, men det har jag druckit upp. För länge sedan. Kusmi är riktigt lyxte med långa fina strimlor av teblad och tydliga bitar och aromer från vad de nu är smaksatta med. Min favorit hittills har varit St Petersburg med sin ton av smörkola. Just nu har jag inget Kusmi men jag hoppas att tomten lägger en burk eller flera under granen till mig i år. Jag tar gärna en refill på St Petersburg. Burken har jag redan.

Betyg 2/5. Halvroligt och jobbigt att lacka på.

6 kommentarer:

 1. Sånna här glitterlack är inte min grej, det är alldeles för besvärligt att jobba med dem. Och det här lät ju till och med värre än vanligt!

  SvaraRadera
 2. Cactus: Själv älskar jag glitter, men det här var alldeles för besvärligt tycker jag.

  SvaraRadera
 3. Usch. Hemskt med glitter som beter sig så.

  SvaraRadera
 4. Sminkan: Hemskt var ordet...

  SvaraRadera
 5. POLISH blend, lol :D i övrigt en snygg matchning :)

  SvaraRadera
 6. Sparris: No pun intended. ;)

  SvaraRadera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!