måndag 14 november 2011

China glaze, Haunting

Sista lacket ut ur China glaze Halloween-kollektion blir nattsvarta Haunting. Har för mig att det var det som döpte hela kollektionen, men jag kan ha fel.


Kort och gott ett svart lack med smått silverglitter i. Som att få Vintergatan på naglarna ungefär. Och det är ju vackert. Mina tankar går till Skyscraper från Metro-kollektionen. Samma typ av glitter fast i en annan basfärg. Det tyckte jag påminde om natthimlen en sommarnatt, och min tankar går åt samma håll här, men nu är det vinterhimmel som gäller. Passande för årstiden.


Jag målade på två lager och är nöjd med det. Täckningen är helt okej, men visst hade man kunnat uppnå ännu mer svärta med ett tredje lager. Kände dock att det inte var jättenödvändigt, så jag nöjer mig såhär.


Nu hade jag redan använt en stjärnkarta när jag matchade upp Skyscraper, så jag greppade en legobit i stället. Eller ett pepparkar som det egentligen är. Dock går det att pussla ihop med sin vita kompiskloss som är till för saltet. Någonting kul ska man väl ha med sig hem från Legoland?

Betyg 3,5/5. För trevligt för ett medelbetyg, men kommer inte riktigt hela vägen för att förtjäna en fyra.

Det här var det sista av Hauntinglacken som jag har att visa. Kracklelacket bestämde jag mig för att strunta i, annars har jag en komplett kollektion. Och jag tyckte såhär om dem:

 1. It's alive! 5/5
 2. Haunting 3,5/5
 3. Near dark 3/5
 4. Crimson 3/5
 5. Ghoulish glow 1,5/5

4 kommentarer:

 1. Fint, men inte superspeciellt :)

  SvaraRadera
 2. Nej, det är ju inte speciellt så man baxnar direkt. Men fint.

  SvaraRadera
 3. Snyggt men, som ni alla säger, inte helt unikt. Jag gillar Goth från Orly, har du sett den? Större silverflagor.

  SvaraRadera
 4. Har dreglat över den ja, men äger inte. Än.

  SvaraRadera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!