Sidor

onsdag 23 november 2011

China glaze, Flying dragon

Nämen nej. Det är inte alls den där färgen på riktigt. Mycket mörkare lila, ser alldeles för blått ut på mina bilder. Lacket köpte jag på LipGloss Bitch bloppis för ett tag sedan, och idag kände jag att det var dags att plocka fram draken inom mig och slabba på den på naglarna.


Var inte riktigt beredd på neonpigmenten i det här, som gjorde att det torkade till en matt yta. Att det blev matt gjorde även att det småttiga glittret i blått (är det lite rött också?) helt försvann. På med mitt blanka Seche vite så att det kan glittra i all sin prakt. Trodde jag. Men nej. Man får allt titta bra noga om man ska se det på nageln.


Jag målade två lager och det täcker bra. Tyckte däremot att det var lite knepigt att lacka med det, men kan inte riktigt sätta fingret på vad det var som störde mig. Dessutom är ju det här ett begagnat lack, så det kan ju vara så enkelt att det geggat ihop sig lite eftersom det ju kommer in luft i en öppnad flaska som kan busa ihop formulan. Eller så hade jag bara problem idag. Så kan det vara.


Innan jag slutade ha ett jobb, och nej det var inte frivilligt, så jobbade jag i en butik som specialiserade sig på att sälja scarves och slipsar. Så jag har en del sådana här hemma. Ur gömmorna plockade jag fram den här mörklila sjalen med svarta ränder, som fick följa med mig hem . Mjuk och gosig.
Och om ni undrar så fick jag inte sparken, de lade ner butiken.

Betyg 3/5