måndag 3 oktober 2011

Tema rosa: Kicks, Morning shimmer

Jamen hej på dig skiraste lacket i mannaminne! 3 lager varav 2 rejält flödiga, men trots det en rejäl VNL, och jag vet inte om jag ska orka bry mig om det eller inte. För jag ville ju ha ett diskret lack idag, brukar sikta på det när det är Odd Fellow-kväll, men frågan är om det här inte är lite väl diskret för mig. För det enda som avslöjar att det inte bara är min nagel är ett diskret rosa skimmer. Av den där persikonyansen jag ser i flaskan syns det ingenting.


Känner mig lite lätt lurad faktiskt (inte lättlurad), för jag trodde det skulle vara en lite duokrom effekt mellan persika och rosa, och så får jag värsta mesproppen i näven! Dessutom segtorkat så jag har redan en massa hack i det, och frågan är om det ska få följa med mig ut ikväll, eller om jag ska lacka om till någon annan skönhet. Ska fundera lite på det en stund.


På ett sätt är det ändå väldigt fint, men det var ju inte riktigt vad jag trodde. Jag är inget fan av franska manikyrer, och det här måste väl ändå vara menat för sådana? Borde förses med varningstext.


Traskade in i lilla E:s rum och lånade en liten Hello Kitty att matcha med. Tydligen har det dragit fram en mycket lokal orkan idag, i just hennes rum, för sedan i morse så är allt upp- och nervänt. Eller så var det bara hon och kompisen som stökat till en massa och sedan dragit ut som två skållade troll. Är glad att jag inte kommer vara hemma ikväll när hon ska städa upp det där, för jag vet precis hur mycket hon kommer gnälla.

Betyg 2/5

Och så glömmer vi inte bort varför bloggen är rosa: Cancerfonden har pg 90 1986-0 eller så messar du ROSA till 72988 för att skänka 50 kronor.
Idag har jag köpt 10 digitala rosa band till några av mina Facebook-vänner, och fick ett till mig själv på köpet. Kostade 50 kronor det med. För att göra samma sak klicka här.

Uppdatering: Efter att ha utvärderat lacket under några timmar måste jag ändra betyget. Till det sämre. 1/5. Inte värt pengarna alls. Väldigt besviken...

5 kommentarer:

 1. Nä, segtorkat och skirt... usch.

  SvaraRadera
 2. Hrm, det var ju kanske inte så fint som man hoppats. Ibland är det ju fint och bra med så diskreta lack, men då finns det nog smidigare varianter.

  SvaraRadera
 3. Sminkan: Det fick vara kvar och 6 timmar senare var det fortfarande inga problem att göra märken i det. Fy.

  Kerstin: Vill man bara ha lite effekt så kan det ju räcka med bara ett lager, men jag vill ju ha täckande lack! Som maken sa: På en meters håll syns det inte alls. :(

  SvaraRadera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!