söndag 23 oktober 2011

Tema rosa: IsaDora, Pink Cadillac

Har jag sagt någon gång hur illa jag tycker om IsaDoras breda penslar? Värt att nämna igen. 
Jag. Avskyr. IsaDoras. Breda. Penslar. 
Särskilt när den sitter på sniskan så man inte ens kan hålla i korken bekvämt när man målar. Tack för den.


I övrigt är det här ett milt ljusrosa krämlack. Älskade maken ville att jag skulle ha något ljust på naglarna, så jag radade upp ett gäng och han valde det här. Kan ju inte hjälpas att jag undrar om han valde det för att det heter som ett bilmärke, bilfjantig som han är. Mina tankar går till Elvis Presley. Jag har för mig att han hade en rosa Cadillac. Sen var det väl Natalie Cole som sjöng om en har jag för mig. Usel låt.


Två lager fick vara bra idag. Kanske att jag tycker att det är en nyans mörkare på riktigt. Och gissa vad - jag börjar tröttna på rosa naglar nu, men jag har några godbitar kvar jag vill visa upp. Och nu är det ju bara 8 dagar kvar på månaden, och har jag stått ut så här länge ska det väl gå en stund till.


Lilla E:s rum är verkligen en guldgruva när det gäller att matcha upp rosa naglar. Här är täcket hon böt till i fredags. Rosa med en massa hjärtan på. Påslakanet innan pryddes av Hello Kitty. Jag tror att hon har Hello Kitty och Littlest Pet Shop i sådana mängder att hon snart kan öppna en egen affär.

Betyg 3/5. Inte jättekul, inte jättehemskt.

Cancerfondens pg 90 1986-0, sms:a ROSA till 72988 för att skänka 50 kronor till Rosa bandet. Det är därför jag är rosa den här månaden. Jag kommer förklara varför i min andra blogg och länka dit när det är dags. Till dess tackar jag för ditt bidrag.

7 kommentarer:

 1. Håller helt med! Isadora lyser med sin frånvaro i min samling, mycket på grund av den omöjliga penseln.

  SvaraRadera
 2. Det råder verkligen delade meningar om de penslarna. Jag älskar dem! så snabbt och smidigt!

  SvaraRadera
 3. Cactus: Jag hade jättemycket IsaDora förut, men nu med den nya penseln kommer jag på mig själv med att inte bli riktigt lika ha-galen över deras lack, hur tjusiga färgerna än är.

  Kerstin: Om ingen gillade den skulle den väl inte finnas kvar? Fast jag har så himla smala naglar, så den där borsten tar faktiskt upp större delen av mitt lillfinger. Den är nästan på pricken lika bred som min långfingernagel...

  SvaraRadera
 4. Jag har väldigt lite ISaDora också, penslarna avskräcker. Ibland tänker jag att jag borde hälla över dem i små 5ml flaskor jag köper från TD eller TKB för att slippa penseln. Man förlorar en ml men man kanske använder lacken. HATAR IsaDoras penslar. Innerligt.

  SvaraRadera
 5. Sminkan: Tror vi har ungefär samma uppfattning om deras penslar. Må de brinna på det där varma plejset.

  SvaraRadera
 6. Svar
  1. Jag avskyr dem. Så är de ungefär dubbelt så breda som min smalaste nagel också, så det blir problem. Milt uttryckt. det är därför det inte visas så mycket IsaDora här numera. Jag orkar inte pilla och vinkla och vrida och vända helt enkelt.
   Men jag har förstått att jag är i minoritet där, med min avsky över piassavakvasten de kallar nagellacksborste. Det är okej. Ni får tycka om den. Men ni har fel. :D

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!