söndag 9 oktober 2011

Tema rosa: H&M, Pink

Nylackade naglar och Japans Grand prix på tv. Bra söndagsmorgon. Och här är det ena av de lack jag har från H&M som heter Pink. Det andra är en sådan där miniflaska och den kommer nog upp endera dagen. Och det är ju rosa, så det gör ju skäl för namnet, även om det är föga fantasifullt. Särskilt som de har ett annat lack som heter samma sak.


Pink har en kompis som heter Aqua som jag fullkomligt älskar. Det här rosa innehåller även det guldskimmer, men inte på samma sätt som i Aqua där det gav en duokrom effekt. Här syns det på ett annat sätt att det är mikrosmå guldglitterkorn i den cerisa basen, men det är ändå fint. Älskade maken fick något blankt i blicken så jag antar att det är godkänt även där.


Jag målade på två lager och tycker faktiskt att det räcker bra med det. Irl kan jag se aningens av VNL men inte alls så att jag blir störd av det. Jag gillar penseln i det här lacket också, lagom bred, lagom lång och lätt att styra på nageln. Jag stör mig en aning på att H&M har 7 miljoner olika flaskdesigner. Allt från de små minilacksflaskorna, till de platta flaskorna med jättekork. Av de jag har provat att lacka med föredrar jag de här, för jag tycker korken är bekväm att hålla i. Men det där är ju en smaksak.


De två översta bilderna är tagna i solen genom mitt köksfönster och den här sista är tagen i mer dämpat ljus i soffhörnet. Lilla E ville nämligen att jag skulle matcha mot hennes leopardfläckiga pläd som hon släpar med sig överallt som om den vore en snuttefilt. 49 väl spenderade kronor. Det är bara det att det ligger en katt på den, så jag var tvungen att nöja mig med mer dämpat ljus. Han sover ju så sött, har dragit upp ena bakbenet och har det som huvudkudde. Undrar om han någonsin sover normalt...

Betyg 4/5. Det är en klarare och kallare rosa irl än vad mina bilder visar. Och jag gillar't.

Sms:a Rosa till 72988 för att skänka 50 kronor. Eller donera valfri summa till Cancerfonden pg 90 1986-0.

8 kommentarer:

 1. Ja, vad är grejen med H&M's alla olika flaskor! Jag har också irriterat mig lite på det, kan de inte bara bestämma sig :p

  SvaraRadera
 2. Oj, väldigt fin färg! Har länge sneglat på det där och Aqua men har tyckt att de är lite dyra.. Får helt klart tänka om!

  SvaraRadera
 3. Cactus: Jamenprecis. Bestäm er för faen innan jag blir sur på riktigt! Typ. ;)

  Vanish Varnish: Jag betalade 29:- styck för mina och det är de helt klart värda. Särskilt Aqua som jag nog måste skaffa en back-up på. Det är bara SÅ underbart.

  SvaraRadera
 4. Äntligen ett rosa som jag gillar! Det påminner mig lite om det lite koralliga Peachy Keen från Misa också med sitt guldskimmer. Jag ska se om jag kan lyckas titta närmare på det här, och Aqua!

  SvaraRadera
 5. Så himla fint med guldet!

  SvaraRadera
 6. Chaosophia: Varnar bara lite om att mina bilder inte riktigt är rätt i färgen. Mycket knalligare på riktigt, mer cerise är korallig, men toksnyggt.

  Kerstin: Guldet gör ju det där lilla extra som lyfter det från mångden.

  SvaraRadera
 7. Jag fick Aqua i födeledagpresent av Emma i år. Dessvärre lagar det på mindre än fem timmar på mig. Det här rosa är jättesött men Aqua är helt klart coolare.

  SvaraRadera
 8. H&M har en tendens att flaga på mig med, oavsett nyans. Men för en stund får man vara fin, och jag betygsätter (oftast) bara färgen.
  Å andra sida - 5 timmar är illa och SÅ fort tror jag aldrig det har flagat på mig. Fast jag har kortare naglar om det kan spela någon roll.

  SvaraRadera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!