Sidor

söndag 2 oktober 2011

Tema rosa: H&M, Happy pink

Nu är det oktober och jag kör igång ett månadslångt tema. Under hela denna månad kommer jag bara visa rosa lack/manikyrer, allt för att uppmärksamma Rosa bandet som varje år i oktober kör en rosa månad för att samla in pengar till forskning kring bröstcancer, samt även för att kunna sprida information om denna cancerform. Det är även därför jag målat om hela bloggen så att den är rosa, och jag ber er att skänka en slant. Antingen messar ni ROSA till 72988, sätter in en slant på pg 90 1986-0 eller köper ett rosa band eller någon av alla de andra rosa produkterna som finns i handeln. 


Happy pink är ett riktigt Barbie-rosa jellylack som fanns på H&M förra sommaren. Jag har inte sett dem sedan dess, så jag hoppas att jag inte gör någon alldeles för läskad av förtjusning. För det är läckert det här, upplever det som något mörkare på naglarna än på mina bilder. (Photoshop? Vad är det?)


Jag målade på tre lager och har fortfarande aningens VNL, men vem orkar bry sig?


Matchar med ett armband som lilla E lämnat i badrummet. Igår slet hon det av armen på mig när jag provade det, men om hon bara lägger det ifrån sig så passar jag på tillfället att låna lite. Man är väl inte dum heller! Ni kan ju räkna med att få se en massa av hennes grejer matchandes lack den här månaden, för i hennes rum ser det ut som om Hello Kitty har exploderat. Minst.

Betyg 4/5. Jag blir happy av Happy pink, men jag vet att det kommer flaga av som bara den om max en dag.