onsdag 5 oktober 2011

Tema rosa: Eyeko, Punk polish (for neon nails)

Neonnaglar - om mamman själv får välja. 

Ja, efter allt detta blask jag haft på naglarna de senaste dagarna var det dags för något riktigt lysande. Fast exakt hur neonigt det är framkommer såklart inte av mina foton. Det ser redigt mesigt ut på bilderna om man jämfört med hur det ser ut live. För tro mig - det här är neon. Lena Philipson kan dansa i den här färgen, och Madonna kan kravla runt på en gondol i Venedig och sjunga om hur oskuldsfull hon känner sig. 80-talet i en liten flaska.


Det här är ett krämlack i två lager. Hade jag varit lite petig hade ett lager räckt, men jag missade någon liten fläck här och där, så det fick bli två lager.
Vid en snabb titt på Eyekos hemsida verkar det som att nagellacken har utgått. Ser bara ögonsmink där inne, och det var ju synd, för lacken gillade jag verkligen. Än så länge kan de dock köpas via Eleven.


Som brukligt är med neonlack så torkar det till en halvmatt lite plastig yta, och om man inte är så förtjust i det (som jag) så toppar man lämpligast med ett rejält blankt topplack. Återvände till Seche Vite (behöver en ny flaska + förtunning) efter gårdagens fiasko med Depends Quick & shine. Högblankt å min ära, ser vått ut. I like.


Det här kan du göra idag om du vill hjälpa till i kampen mot bröstcancer - köp ett rosa band eller 6. I år kommer de nämligen i en minikollektion om 6 olika mönster, designade av Per Holknekt och Lena Philipsson (hon med neondansen jag nämnde ovan). 25 kronor styck kostar de, jag köpte mina på Lindex men de finns lite överallt.

Betyg 4/5.

Cancerfonden pg 90 1986-0 eller sms:a ROSA till 72988 för att skänka 50 kronor. Ditt bidrag gör skillnad.

6 kommentarer:

 1. Finfint! Snygga band också :)

  SvaraRadera
 2. Banden är jättefina i år! Ska vara omfamningar, och vem gillar inte att kramas? :)

  SvaraRadera
 3. Betydligt trevligare rosa färg än de två tidigare=)

  SvaraRadera
 4. Kan bara skratta och hålla med. :D

  SvaraRadera
 5. Bättre än de två föregående. Tänker du verkligen vara rosa månaden ut? Står du ut med det? Rosa är ju roligt ibland men jag kan inte ens föreställa mig 30 dagar av oavbrutet rosa...

  SvaraRadera
 6. Jepp. Rosa heeela månaden. Ibland får man offra sig för forskningen.
  Det är inte en favoritfärg (längre) men lilla E är glad i varje fall.

  Kommer en förklaring senare, antingen här eller på andra bloggen.

  SvaraRadera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!