Sidor

tisdag 13 september 2011

Zoya, Richelle

Richelle från Zoya är mitt favoritlack av de guldfärgade jag har. Eller kanske att det är mer brons? Hur som helst så tycker jag i varje fall att det här lacket är hur snyggt som helst, och dessutom så matchar det min röda katt. Hade jag inte lyckats dra penseln i långfingret så hade det här varit en manikyr som fått vara kvar några dagar. Nu åker det nog av inom några timmar. Vill bara njuta av prakten en stund först.


Lacket har en frostig finish som tilltalar mig, och som vanligt med Zoya är penseln precis vad jag vill ha. Lagom bred och lång, lätt att reglera färgflödet och bekväm kork att hålla i. Dessutom gillar jag Zoyas flaskor. Enkla och vackra. Hur vackra beror på innehållet.


Jag målade på tre lager av Richelle eftersom jag som vanligt hittade en kal fläck på tumnageln som jag ville reglera. Alltså fick alla naglar ett lager färg till. Hade jag varit lite noggrannare hade det räckt med med två. Och som sagt så önskar jag att jag inte hade varit så brutal med överlacket på långfingret. Kunde ju ha nöjt mig med att som vanligt pensla på överlacket, men istället hackade jag på det. Eller så slant jag. Välj själva det alternativ som verkar mest troligt/roligt.


Inspirationen till att använda det här lacket idag, när stormen Katia är på väg in över mina nejder, kommer från att jag just nu håller på att läsa den sista delen i Vampire academy-serien av *trumvirvel* Richelle Mead. Äntligen ska jag få veta hur det går för Rose, Lissa, Dimitri, Adrian, Christian och de andra vampyrerna/halvvampyrerna. Och tro mig - nu är det rejält spännande!

Betyg 4/5

Gissa vilken bok jag ska läsa nu...