måndag 12 september 2011

Rimmel, Sky high

Regn idag. Så ovanligt vid denna årstid eller inte. Efter "påtryckningar" både på Facebook och av stora J så klamrar jag mig fast vid sommaren en liten stund till med ett turkost lack. Ser nu att mina bilder är lite missvisande, jag tycker det är bra mycket grönare på riktigt, det ser alldeles för blått ut på mina bilder. Lacket drar mer åt havet än åt himlen. Tycker jag.


Det här lacket köpte jag förra sommaren när jag och älskade maken var i Danmark/Legoland med lilla A och lilla E. Raskt kladdade jag på det på tånaglarna och satt sedan och surade över att jag köpt ännu ett turkost lack. När jag kom hem ställde jag ner det i Helmer och där har det fått stå och jag har väl tittat surt på det en och annan gång, men mer har det inte varit. Så det här är första gången det är på fingernaglarna. Och frågan är om jag inte förlåter det lite.


Appliceringen gick som en dröm - "1 second application" är kanske lite överdrivet då det är en bred och kort pensel och jag har mikromininaglar. Det blir en del vinklande och vridande då och det gäller att hålla tungan rätt i mun, men lacket hade bra konsistens och gled på bra. Jag målade tre lager, mest för att jag hade rätt så dåligt ljus när jag målade igår kväll och inte riktigt kunde avgöra hur pass täckande det var. Det tredje lagret kan med andra ord ha varit i onödan, men jag tror nästan inte det. Lagren är dock tunna och torktiden var mycket snabb, särskilt med mitt älskade Seche Vite som topplack.


Matchar med denna pryttel. Färgen är så överensstämmande som den bara kan bli. Vad det är? Ett massageredskap. Inköpt på H&M för en billig peng. Och här kommer ett bonustips för mina läsare med barn - skaffar man en sådan här så kan man till och med få en trilskig liten 10-årig son att ge en ryggmassage. I varje fall så länge som nyhetens behag håller i sig. En vecka eller två.

Betyg 3/5

4 kommentarer:

  1. Jo det är ju det. Förstår inte alls varför jag varit så arg på det.

    SvaraRadera
  2. Härlig färg som man blir lite glad av, tycker jag.

    SvaraRadera
  3. Visst är det! Och det bästa av allt är att den där 10-årige sonen blev inspirerad att massera mamma igen. :)

    SvaraRadera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!