Sidor

onsdag 7 september 2011

Kicks, Bohemian chic

Den här veckan börjar sminkkedjan Kicks sälja sin egen make up-linje och de har den goda smaken att börja med nagellacken. 40 färger om jag minns mitt skönhetsbloggsknarkande rätt. 8 ml kostar 39 kronor, så man har råd att byta färg ofta, och det är ju roligt.


Min lokala Kicks tjuvstartade visst lite för redan i lördags hittade jag dem på hyllan när jag egentligen letade efter något helt annat. Kunde ju inte motstå den frestelsen utan kom hem med 2 för mig lite ovanligt gulliga lack. Morning shimmer visar jag en annan gång, det är här Bohemian chic. Jag valde det här för att jag tyckte det var så vackert bronsigt, men när jag började lacka upp det blev jag lite osäker på färgen. Laxrosa? Guld? Koppar? Är det kanske till och med en duokrom?

Frågade älskade dottern som var hemma och åt lunch, och hon sa att det var orange. Men om man tittade på den från ett annat håll så var det rosa. Och så brons. Eller guld kanske. Tack för hjälpen...
Jag målade på tre lager för det var ganska skirt, men med ett flödigt tredje lager täckte det bra och toppat med min älskade Seche Vite torkade det snabbt. Finishen är skimmer med en dragning åt metallic, men inte riktigt där. Man kan se aningar av penseldrag, men det jämnar ut sig fint på nageln.
Matchat mot linsluskatten Cullen är det i varje fall kattfärgat. Nästan så att naglarna är kamouflerade mot hans päls. Så frågan är då - vilken färg har min katt? På uppfödarspråk kallas hans färg röd...

Nej, jag bestämmer mig för att det här är en duokrom med skimmerfinish. Färgerna skiftar från kopparrosa till brons. Och det är faktiskt riktigt tjusigt - lite chict sådär.

Betyg 3/5