Sidor

tisdag 20 september 2011

IsaDora, Violet

Hur tråkig har inte min lackblogg varit då? Ingen uppdatering sedan i fredags! Och nej, Foxy satt inte på så länge. Sanningen är den att jag haft naturella naglar sedan i lördags och hur kul är det att visa upp? Inte alls tycker jag. Och varför har de varit olackade? Jo - efter att ha klippt berberishäcken från helvetet skedde två saker. För det första gick så många naglar åt efter den där klippningen att jag var tvungen att ta ner alla naglarna. För det andra så hände något dumt med musklerna i nacke/axelpartiet på mig som gör att jag drabbas av de mest otrevliga huvudvärkar. Att lacka naglarna då ligger långt ner på prioriteringslistan.


Men nu så - här kommer Violet från IsaDora som jag hittade i en reaback på Ica Maxi för endast 20 spänn. Helt klart prisvärd. Lacket i sig är en rätt så skir historia och jag har tre lager på de här bilderna.


Lila är en av de svåraste färger jag vet att fotografera så det blir bra. Jag upplever den några nyanser mörkare på riktigt. Lacket har även ett vackert blått skimmer som gör att det ser lite blurple ut, men det är inte såpass att det ger en duokrom effekt.


Matchar mot en annan av mina samlarvurmer - bokmärken. Jag använder dem tills de går sönder eller försvinner. Just de här från Pocket Shop tycker jag extra mycket om: de är gratis och det står små roliga saker på dem. De har en liten bokmal som säger något på varje bokmärke, på det som ligger i den bok jag läser just nu står det "En bra bok tuggar jag i mig på nolltid". Så sant, så sant.
Om Pocket Shop skulle öppna en butik i Örebro och anställa mig skulle jag nog vara den lyckligaste lilla människan i världen. Jag tror jag är skapt för att jobba med böcker - eller nagellack.

Betyg 3/5