tisdag 27 september 2011

Diamond cosmetics, Tranquility

Jag har fått skräp i mitt Sehe Vite! Skräp! I mitt Seche Vite! Inte alls roligt. Särskilt inte som det syns alldeles för väl på dessa ljusblå naglar. What a pity...


Det här lacket kom med i min senaste leverans från Nailmail och när jag fick det här i näven undrade jag varför jag hade beställt det. Nu när jag har lackat på det förstår jag varför, för det är en helt underbart vacker blå. Som ett rödhakeägg. Med utmärkt täckning dessutom, det behövdes bara ett lager, men jag målade på två lager ändå bara därför att.
Trodde ni att älskade maken bara samlade bilbanebilar? Då trodde ni fel! När jag skulle matcha upp det här föll blicken ganska så omedelbart på denna lilla Volkswagen i hans samling av Dinky Toys-bilar. Han samlar Tintin-bilar också. Och andra bilar. Fast riktiga bilar har han bara en.

Betyg 4/5

8 kommentarer:

 1. Precis en sån där blå är jag på jakt efter. Varför beställde jag inte den?

  SvaraRadera
 2. För att du inte tänkte på det? ;)

  SvaraRadera
 3. Så fint! Riktigt Tiffany-blått!

  SvaraRadera
 4. Enligt maken så är det snarare Volkswagen-blått dårå, men vad vet han? ;)

  SvaraRadera
 5. Var glad för att han inte samlar på riktiga bilar! Jag misstänker skarpt att det är nått min make börjat med bakom min rygg

  SvaraRadera
 6. Det är inte det att han inte VILL samla riktiga bilar, vi har bara ett enkelgarage. Han skulle gladeligen flytta ut på landet och fylla en lada eller fem med bilar. Helst franska och italienska. Han är så söt, min lilla nörd. :)

  SvaraRadera
 7. Den gör skäl för namnet, om man säger så.

  SvaraRadera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!