Sidor

lördag 24 september 2011

Diamond cosmetics, Lemon yellow zest

Vet ni vad? Tristam gillade inte alls att vara på badhuset med mina barn igår. Två timmar i pool/bubbelpool samt bastu tyckte han fick vara bra, så han bestämde sig för att flaga av. Men med tanke på att jag fick post från Nailmail igår, innehållandes mina första Diamond cosmetics-lack, så gjorde det inte så mycket.


Jag har en förkärlek för gula lack, jag erkänner det, och om jag ser ett lovande gult lack kan jag liksom inte låta bli. Och det här var ju ungefär hur tjusigt som helst! Lemon yellow zest heter det, men jag tror aldrig jag sett en sådan här knallgul citron. Det är snudd på neon.


Jag fick måla tre lager för att få den täckning jag vill ha, och i vanlig ordning när det gäller gult, så var det en anings knepigt att få jämnt. Å andra sidan är nog det här ett av de mer lättlackade gula i samlingen. Känner att det här lätt kan bli en ny gul favorit.


Och såklart - gillar man The Beatles och te så har man en tekula i form av en Yellow submarine. Som råkar matcha lacket alldeles otroligt fint. Använde den nyss också till mitt frukostte.

Betyg 5/5. Alltså - jag blir glad av det här lacket. Det är alldeles underbart och härligt gult! Gult är inte fult!