onsdag 21 september 2011

Depend #264

De hittar på så roliga namn på Depend! Eller inte. Men fina lack gör de i varje fall, de kan ingen ta ifrån dem. Från årets höstkollektion kommer nummer 264, ett lila krämlack med dragning åt rött. Jag får riktiga associationer till barndomen av det här. När mamma och pappa hade spenderat en hel dag i skogen och plockat hinkvis med blåbär som jag och mina bröder sedan åt med mjölk eller grädde med lite socker. Riktigt mosade ut hela härligheten och åt med sked. Den färgen tycker jag det här lacket har, som mosade blåbär i grädde. Kan riktigt känna smaken i munnen.


Det var väldigt bra täckning på det här och det andra lagret målade jag mest på för att jag är van vid att måla två lager. Jag tycker dessutom att det ofta ger ett lite extra djup till färgen även om det kanske inte är helt nödvändigt alla gånger.


Lackade en del utanför också, så korrigeringspennan fick åka fram ett varv och ta bort det värsta.  Sedan åkte jag på utvecklingssamtal för lilla A (som är en riktig mönsterelev minsann!) och åkte hem igen och lagade mat till stora J. Hon går på folkhögskola två stenkast hemifrån och kommer hem och äter lunch om jag inte fixat lunchlåda. Vissa barn har det bra. Efter allt detta fotograferade jag. Bättre sent än aldrig.


Hade lite svårt att hitta något bra att matcha med men till slut föll valet på denna lilla väska från Indiska. Det här är mittenväskan i ett set om 5 stycken i fallande storlek. Det är som en Rysk gumma att plocka fram dem. Köpte dem för något år sedan, men de var inte dyra och jag tror jag såg liknande för inte alls länge sedan om ni vill leta.

Betyg 3/5

4 kommentarer:

  1. Kul att se det på! Jag blev mer sugen nu än när jag bara sett det i flaska.

    SvaraRadera
  2. Det kan ju gärna bli så att det blir snyggare på än i flarran. Men det beror ju en massa på hudton också. Men den här var fin.

    SvaraRadera
  3. Nu vill jag komma hem till dig och stämpla guldsnirklar med konad på dina naglar! :D

    SvaraRadera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!