Sidor

onsdag 14 september 2011

China glaze, Ginger

Ännu en av favoriterna ur gul/orange/brun/guld-lådan. Denna gång kopparfärgade Ginger från China glaze, smockfull med runt holografiskt glitter i olika storlekar. Tyvärr hade jag inte direkt optimala ljusförhållanden för att fånga regnbågsglittret på bild, samt att jag är en usel fotograf, så det ser mest silvrigt ut på mina bilder, men tro mig - det är holografglitter så man blir lycklig av det.


Jag målade på två ganska så flödiga lager och toppade med extra mycket Seche Vite för att få bort så mycket av den knöggliga ytan som möjligt. Det blir lätt en hel del knottrigt med glitterlack annars, och det är väl kanske inte direkt en favoritkänsla att ha på naglarna.


Hittade lite sol ganska nära köksgolvet och här kan man ana lite mer holo. Jag gillar att grundlacket har en ganska så diskret färg och se kommer glittret som en rolig kontrast. Jag har alltid varit ett fan av lite udda detaljer så det här lacket är right up my alley.


Ett lack som heter Ginger måste väl ändå matchas med det? I detta fall i syltad form. Syltad ingefära är jättegott att hacka och äta med vaniljglass, sött och kryddigt på samma gång. Vilken månad som helst nu så har jag gjort slut på burken...

Betyg 4/5