onsdag 14 september 2011

China glaze, Ginger

Ännu en av favoriterna ur gul/orange/brun/guld-lådan. Denna gång kopparfärgade Ginger från China glaze, smockfull med runt holografiskt glitter i olika storlekar. Tyvärr hade jag inte direkt optimala ljusförhållanden för att fånga regnbågsglittret på bild, samt att jag är en usel fotograf, så det ser mest silvrigt ut på mina bilder, men tro mig - det är holografglitter så man blir lycklig av det.


Jag målade på två ganska så flödiga lager och toppade med extra mycket Seche Vite för att få bort så mycket av den knöggliga ytan som möjligt. Det blir lätt en hel del knottrigt med glitterlack annars, och det är väl kanske inte direkt en favoritkänsla att ha på naglarna.


Hittade lite sol ganska nära köksgolvet och här kan man ana lite mer holo. Jag gillar att grundlacket har en ganska så diskret färg och se kommer glittret som en rolig kontrast. Jag har alltid varit ett fan av lite udda detaljer så det här lacket är right up my alley.


Ett lack som heter Ginger måste väl ändå matchas med det? I detta fall i syltad form. Syltad ingefära är jättegott att hacka och äta med vaniljglass, sött och kryddigt på samma gång. Vilken månad som helst nu så har jag gjort slut på burken...

Betyg 4/5

5 kommentarer:

 1. Det där var ju urläckert, tror aldrig jag sett det förut heller! Superfint!

  SvaraRadera
 2. Kerstin: Visst är det! :)

  Nailtastic: Vi kan väl säga som så - på föräldramötet jag precis kommit hem från var det att kunna titta på mitt tjusiga lack som höll mig vaken. ;)

  SvaraRadera
 3. Vi hade också föräldramöte i måndags. Gah.... Inte kul för någon, vare sig föräldrar eller lärare.
  Lacket ser underbart ut och jag tror jag måste skaffa den och Mahoganie och så den orangea också..

  SvaraRadera
 4. Föräldramöten är av ondo! ;)

  SvaraRadera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!