måndag 5 september 2011

Chanel, Péridot

Jag börjar med betyget på en gång. För det här är en så solklar 5:a att det nästan är löjligt. Och vad annat kan man vänta sig av en duokrom (eller multikrom) i guld, grönt och med flashar av blått? Det är så vackert att jag målade tre lager bara för att det var så härligt att se det glida på nageln, det hade räckt med två.


Här ser man lite av det blå i kanten på flaskan, annars är det guld och grönt som dominerar i det här lacket. Jag ser även toner av brons och lila. Jag låter lacket tala för sig självt. I'm speachless...
Ett lyxigt Chanel-lack ska väl matchas med en flaska champagne? Just den här drack jag och älskade maken när vi förlovade oss. Vi är suckers på att samla saker som hyllar vår kärlek, vi har en hel hylla med lovey-dovey i vårt vitrinskåp. Moët et Chandon är inte min favoritchampagne, men den får duga idag, den matchar lacket i varje fall.

Det här är helt klart det dyraste lacket i samlingen och jag betvivlar att jag någonsin mer kommer lägga samma pengar på ett nagellack, men det var värt varenda krona. Gled på som en dröm, torkade snabbt, och färgen - GAH!

Vi tar betyget igen - 5/5

6 kommentarer:

 1. Åh! Vackert! Jag måste också få tag på ett..

  SvaraRadera
 2. Galet vackert. Kan inte sluta titta på naglarna.

  SvaraRadera
 3. Förstår dregglet. Gör detsamma. ;)

  SvaraRadera
 4. Det är verkligen helt otroligt! Jag älskar min flaska och funderar på att låta det vila på en liten sidenkudde och fläktas av små slavar med solfjädrar...

  SvaraRadera
 5. Sminkan! Du är ju hysteriskt rolig! :D

  Fast det är helt klart så man BORDE behandla Peridot. Ibland är det synd att slaveriet är avskaffat. Fast man kan kanske dressera katterna?

  SvaraRadera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!