fredag 19 augusti 2011

Color club, Revvvolution

Jag börjar med att be om ursäkt. Förlåt för att det inte syns på mina bilder exakt hur holografiskt det här lacket är. För det är dunderholografiskt! I alla ljus, men tydligen inte i min kamera. Attans också. Vi skyller väl på fotografen i vanlig ordning.


Revvvolution är ett svart holografiskt lack och som sådant blir det mer mörkgrått i tonen. Vem bryr sig? Det är såååå läckert!

Förutom stavningen så har jag inget att anmärka på. Jag är uppfostrad att stava brittiskt så att stava ordet colour utan u, alltså color, bär mig emot. Likaså att stava revolution med 3 v. Vafalls! Revvvolution? But why?

Dessutom lackade jag på det här med endast ett lager. Hade säkert kunna ge det lite extra djup med ett andra lager, men jag tyckte det täckte så bra med ett att jag lät nöja mig.

Och hur matchar man upp ett ljussvart holografiskt lack då? Jo, man smyger ner i stora J:s rum (som är i Skåne hos sin farmor) och smäller upp handen mot hennes svarta änglavingar. Stora J har en stor vurm för allt japanskt och håller bland annat på med cosplay*. Tydligen behöver man ett par svarta vingar då, och dessa får lite tjusigt pryda väggen i hennes rum. De är ganska läckra faktiskt.

Betyg 5/5. Det är mer fantastiskt än mina bilder visar. Attans att solen skulle gå i moln.

*Vad cosplay är? Ska försöka förklara. Ordet i sig är en förkortning för costume play, alltså att man klär ut sig. I det här sammanhanget till en karaktär från ett tvspel, en manga/anime eller en tvserie. Till exempel. Jag gillar att jag närt en nörd vid min barm.

2 kommentarer:

  1. Vad roligt att du fått tag på ett Revvvolution med ordentlig effekt! Mitt är mesigt och inte mycket holo alls :(

    SvaraRadera
  2. Jorå, här är det regnbågar. :)

    SvaraRadera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!