Sidor

torsdag 18 augusti 2011

China glaze, City siren

Kan man ha för många röda krämlack? Tydligen inte för jag har lyckats köpa ett till. Fast det här är, vid en snabb titt i röda lådan, faktiskt rätt så unik i sin färgton. Det är inte klarrött, inte orangeigt tomatrött, inte neonigt, inte signalrött. Det är... rött. Lite mörkare, lite bärigare i nyansen. Lite höstigt. Som en varm halsduk att svepa in sig i. Typ.


Det här lackades på under skit-också-modemet-har-pajat-och-det-är-helg-så-vi-får-inte-ett-nytt-förrän-på-tisdag tiden så jag kommer inte ihåg exakta antalet lager, men jag har för mig att det räckte rätt så bra med två lager på samtliga krämlack jag köpte på mig ur den här kollektionen. Så jag gissar på två lager.

Himla tjusig nyans faktiskt. Mycket nöjd med det här köpet. Jag är larvigt förtjust i rött nämligen. På allt från nagellack till taklampor.

Men eftersom jag kände ett oerhört behov att dela med mig av en annan nördighet hos mig, förutom nagellacken då, så valde jag att matcha upp med min tavla med bokomslagen från "Twilight"-böckerna. Att de får pryda sin plats i vardagsrummet tyder på att jag har en mycket förstående älskad make, samt att de är vackra på riktigt. Dessutom i rätt färger - rött, svart och vitt - för att värma våra hjärtan, övervintrade synthare som vi är. Särskilt han.

Betyg 4/5