Sidor

torsdag 25 augusti 2011

Biltema: Suzuki Swift JWRC

En Suzuki Swift körde vi hem lilla A från BB i. Det var längesedan.... Den var också röd. Och där slutar likheterna med modellen jag har i handen.


Denna lilla raring valde jag därför att jag ville ha en röd lackning också. En som inte var översållad av dekaler och som man kunde göra något kul av. Och att måla två smala vita streck på en röd nagel kan väl inte vara så svårt? Jo tjena...
Detta lilla projekt har gjort mig full av beundran för er som nail artar hela tiden. Jag kan ju inte ens måla två raka streck utan att det ser ut som om en fyraåring gjort jobbet! Jag använde en tandpetare, och satt och svor över att jag inte varit förutseende nog att skaffa mig en smal pensel. Nåväl, det blev ju lite gulligt i varje fall.

Det röda lacket är Eyeko, Saucy polish for naughty nails och det vita är återigen White från H&M. Nu kommer det bara vara med på en manikyr till, sedan slipper ni det.

Och solen sken när jag fotograferade! Ibland hinner man nästa glömma att solen finns på riktigt och inte bara är en myt.

Älskade makens kommentar:
Suzuki Swift JWRC från SCX. Huvuspåret i min samling är rallybilar från olika tidsperioder. JWRC var för några år sedan underklassen till WRC med motorsvagare bilar. Denna hamnade i min ägo då den var fantastiskt billig (£15) och så tyckte jag den var lite gullig.