Sidor

fredag 26 augusti 2011

Biltema: Porsche 356

En bullig liten goding till. Mest för att älskade maken så gärna vill berätta om just denna lilla modell. För ärligt talat är det inte mycket till nail art här. Hade jag varit lat hade jag kunnat nöja mig med att lacka svart, men jag ska då alltid krångla till det!


Den är ju lite söt, trots allt. Som en sportbil ska se ut, om ni frågar mig. Och en Porsche är ju alltid en Porsche. Har jag förstått...

Lacken jag valde att lacka med är det gamla vanliga White från H&M för den vita pricken, som jag tandpetsmålade på det rejält svarta Black tie från Nox Twilight. Skulle införskaffat en pensel till det här, som sagt.

Älskade makens kommentar:
Porsche 356 från Ninco. Nincos 356:or har tillverkats i olika utformningar sedan 1995 och är mycket populära i samlarkretsar. De har i mitt tycke lite smått överdrivna priser på bland annat Ebay. Förra året släpptes i samband med the Donington slotcar festival (ja, i England har man sådana) en specialutgåva av bilen endast tillverkad i 400 exemplar, och den såldes endast i par med en gul. Kort efter evenemanget kom den såklart ut på Ebay till överpriser.
Döm om min förvåning när dessa bilpar kom ut till försäljning 3 månader senare i en av de sponsrande webshoparna, och till ordinarie pris! Man var dock tvungen att köpa paret, och så blev det. Brukar kolla emellanåt och det begärda priset på detta par är nu betydligt högre än vad jag gav.