måndag 22 augusti 2011

Biltema: Alfa Romeo GTAm

Mina första trevande försök till nailart kommer jag visa upp under den här veckan. Alla inspirerade av älskade makens - bilbanebilar!
Jag har vid ett flertal tillfällen stått nere i pannrummet och tittat på hans bilsamling och undrat om det finns någon där som matchar det jag har på naglarna. Men han har ju så många! Hur ska jag hitta nålen i höstacken? Jo - jag väljer själv ut bilarna och lackar utifrån dem.


Så jag började med att titta på de små skönheterna och insåg att de inte direkt såg ut som de bilar som vanligtvis rullar på de svenska vägarna. Enfärgat? Jo pyttsan! Det här är racebilar och de ser ut därefter. Reklamdekaler och motivlackningar är mer regel än undantag i racingvärlden. Så för att matcha valde jag att försöka mig på nailart, som sagt. Med varierande resultat.

Det heter säkert något jätteroligt när man målar "månen" på nageln i avvikande färg, och i så fall får ni gärna tala om för mig vad. Jag vet bara att jag valde den här lackningen för att fronten på den här bilen är gul, och i övrigt är den orange. Jag är mycket nöjd med lackningen faktiskt, även om det blev lite kladdigt och ojämnt här och var. Det är snygga färger och jag tyckte faktiskt det var lite synd att ta bort den här manikyren.

Orange lack, Depend #124; gult lack, Rescue Beauty Lounge (RBL) Yellow fever.

Älskade makens kommentar:
Fin och detaljerad modell från spanska FLY av den legendariska Alfa Romeo GTAm. Alfa utvecklade denna racingbil utifrån sina standardvagnar och de dominerade racerbanorna i början av 1970-talet. Alfa Romeo är favorimärket på riktiga bilar och jag gillar orange så denna Jägermeistersponsrade modell var ett givet köp.

4 kommentarer:

 1. Cool design och då pratar jag inte bara om bilen utan framförallt din nagellackning. Känns som en solnedgång i Karibien eller likande. Och hälsa maken att hans bil är jättesöt ;)

  SvaraRadera
 2. Gilla! Jag ser en spännande vecka framför mig :)

  SvaraRadera
 3. Vilken roligt idé för ett tema! Ska bli jättekul att se vad du matchar med mer :D

  SvaraRadera
 4. Perny: Solnedgång? Ja,kanske det. Tänkte jag inte på. Maken hälsar tillbaka med en liten grymtning.

  Barbro: Det kommer ett par läckerbitar framöver. ;)

  Cactus: Ja, något ska man väl roa sig med? :)

  SvaraRadera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!