tisdag 5 juli 2011

Piffar upp Blue med Nfu Oh 52

Som jag lovade. Jag busade lite med marinblå Blue från H&Ms Spring Nails - eftersom jag tyckte att den var tråkig på egen hand. Jag fick hem tre av Nfu Ohs flakelack förra veckan och jag vet av erfarenhet att de är ganska besvärliga att få opakt. För att inte tala om hur jävliga de är att ta av. Får glitterlack att verka som a walk in the park i jämförelse.


Jag målade på ett lager av Nfu Oh 52 över min befintliga manikyr och som synes pryder jag nu tassarna med grönt flakeglitter över en blåbas. Passar bra eftersom 52 består av just en blå, men något skir, bas med flakes i grönt.

Någon gång ska jag lacka med bara Nfu oh, och jag sätter betyg då. Jag vill att mina lack ska få tala för sig själva när jag betygsätter.

Den här veckan håller jag på ett projekt som sliter som attans på manikyren. Vissa skulle kanske strunta i att måla naglarna under ett dylikt projekt. Vissa andra - som jag - ser det som ett ypperligt tillfälle att få måla om naglarna varje dag. Man har väl en hobby!

4 kommentarer:

 1. Åååh, jag som älskar kombinationen blått/grönt. Love it!

  SvaraRadera
 2. Då skulle du ÄLSKA Nfu Oh lacket med andra ord. :)

  SvaraRadera
 3. Magiskt! Just grönt och blått är så vackert ihop.

  SvaraRadera
 4. Roade mig med att titta på den här lackkombon genom lupp idag. Det var verkligen fantastiskt att se! Varenda litet glitterkorn syntes. Tror jag att jag ska göra fler gånger. Om jag kommer över en lupp, vill säga. ;)

  SvaraRadera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!