lördag 23 juli 2011

Misa, Krystal water

Känner mig inte direkt upplagd för att blogga om ytliga ting som nagellack en dag som idag, men jag kan väl ändå nämna Krytal water från Misa som jag prytt tassarna med idag. Man kan ju tycka att jag borde ha varit smart nog att fota detta lack ute i solen, där jag har spenderat större delen av dagen,men se så långt tänkte inte jag. Bilderna är därför tagna hemma under glödlampan. Och som ni kanske ser är jag besviken på det här.


För det första - ack så tydlig VNL trots 3 lager lack. Det störde mig i och för sig inte överdrivet mycket. Men det som ser ut som tip wear stör mig enormt! Jag har nämligen idag varit ute på landet och gjort precis ingenting. Nada. Nothing. Rien. Så antingen har lacket krympt på nageln eller så får man tip wear bara av att bläddra i en bok och det är ju i så fall riktigt jädra kass hållbarhet.

Färgen gör mig inte heller direkt darrig av lycka. Påminner mig en del om Blue iguana från China glaze, men här är det bara silverglitter och inga flashar i andra färger. Jag upplever också att BI är mörkare. Det här är mer trollsländevingeblå vilket är vackert, men jag ville ha mer liksom.

Krystal water och därför lite kristaller och glaspärlor att matcha med. Halsbandet kommer från mitt förra jobb och jag har ett i grönt också.

Betyg 3/5

Lacket valde älskade maken för han tyckte det var fint. Sedan såg han att jag hade röd klänning på mig och funderade på att byta färg tills vi båda kom på att röd klänning + blått lack + vita ben kunde bli min egen lilla hyllning till offren i Norge.

3 kommentarer:

  1. Jag älskar Krystal Water! Tycker det är strålande vackert. Jag körde dock på fyra lager för att slippa VNL.

    SvaraRadera
  2. Kerstin: Jo det är ju fint, vet inte om jag kanske bara inte var på humör för lack överhuvudtaget den här helgen (hemska tanke).

    Nailtastic: Det var dina swatchar som fick mig att köpa det. Och det är fint och så, men... Saknas något för att bli super. Ett lager till kanske? ;)

    SvaraRadera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!