lördag 2 juli 2011

China glaze, Electric pineapple

Så, dags att avsluta China glaze sommarkollektion 2011 med "Electic pineapple". Ett gulgrönt lack som ser lite dammigt ut, som om det spillts en droppe grått i flaskan. Den drar åt grönt, men inte så mycket att det blir en direkt gulgrön. Jag kan inte påstå att jag känner igen den här färgen från något, men jag tänker citronskal när jag lägger blicken på det.
Den här färgen är så härligt udda att jag inte kan låta bli att älska den! Den flöt på bra och täckte bra med två lager. Jag drog på ett lite tunnare och ett lite mer flödigt. Har man långa naglar och mycket fri kant kan det så klart krävas ett lager till eller två.

Betyg 4/5.

Och för att summera hela Island escape-kollektionen, här är min rangordning:

2 kommentarer:

  1. Jag blev positivt överraskad av Electric Pineapple. Innan jag såg det på naglarna kände jag mig inte särskilt exalterad över färgen, men väl på naglarna tyckte jag att det var fantastiskt!

    SvaraRadera
  2. Ungefär min reaktion, fast jag blev ganska mer sugen på den efter att ha sett dina bilder på det. Den är ju lite mysko liksom.
    Såg igår att H&M numera har ett snarlikt som heter "I am not a kiwi". Struntade i att köpa det dock.

    SvaraRadera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!